Закривають ринки і скасовують маршрутки: у районі на Волині посилюють карантин

Закривають ринки і скасовують маршрутки: у районі на Волині посилюють карантин
На Ратнівщині вирішили вжити більш жорстких карантинних заходів.

Відповідне рішення прийняли учора, 23 червня, на засіданні районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, йдеться у протоколі, оприлюдненому Ратнівською РДА.

Зокрема, від 23 червня вирішили посилити деякі протиепідемічні заходи через ускладнення ситуації з коронавірусом в районі. Йдеться про припинення курсування громадського транспорту на території району, заборону продовольчих та непродовольчих ринків, а також суб’єктів господарювання, робота яких передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування (ресторанів, кафе, тощо), торгово-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, закладів культури, торгового і побутового обслуговування населення.

Більше того, роботу магазинів підприємці мають обмежити до 18 години.

Вирішили також перенести карантинні пости із сіл Якушів та Річиця в село Вужиськ (напрямок м.Ковель) та перехрестя доріг М19-Т-03.08 (в сторону Камінь-Каширська) Забродівської сільської ради. Вони працюватимуть цілодобово.

У прикордонному пункті пропуску «Доманове» також, відповідно до рішення, повинен діяти карантинний пост.

У лікарняних закладах району мають призупинити проведення медичних оглядів громадян (профогляди, в тому числі військово-лікарської комісії), крім надання невідкладної допомоги (ургентної) до прийняття окремого рішення.

У районі вирішили також впровадити в органах виконавчої влади, інших державних органах, органах місцевого самоврядування початок робочого дня з 8:00. В центрах надання адміністративних послуг, органах соціального захисту населення, територіальних органах Пенсійного фонду України – о 10:00.

Окрім того, керівники Заболотівської та Велимчанської громад забезпечити формування та роботу мобільних бригад щодо обстеження громадян на наявність ознак чи симптомів COVID-19.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.