Автостанція 90-х років якогось райцентру, – Поліщук про зупинку у Луцьку

Автостанція 90-х років якогось райцентру, – Поліщук про зупинку у Луцьку
У Луцьку приведуть до ладу зупинки громадського транспорту. Їх хочуть облаштувати відповідно до єдиного зразка.

Про це йшлося у середу, 24 червня, під час засідання сесії Луцької міської ради.

Під час розгляду питання про поновлення договору оренди землі фізичній особі-підприємцю Вороні Н.І. для обслуговування торгового павільйону в критій зупинці громадського транспорту на проспекті Відродження, 18б розгорілася дискусія.

Радник мера Луцька Ігор Поліщук запропонував зняти з розгляду усі питання, що стосуються зупинок. Він нагадав, що нещодавно опублікував на своїй сторінці у facebook проект реконструкції відповідно до якого хочуть облаштовувати зупинки у місті.

«У нас, наприклад, на проспекті Волі є зупинка навпроти 4-ї школи. Вона виглядає жахливо. Її вигляд нагадує автостанцію 90-х років якогось районного центру. Не може бути центр міста таким», - наголосив він.

Ігор Поліщук запропонував провести зустріч з підприємцями та взяти з них зобов’язання щодо реконструкції зупинок в єдиному стилі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
САМЕ ЧАС РОБИТИ "КРАСІВО"! Укропчику, в країні - КРИЗА! Люди - ВИЖИВАЮТЬ! В підприємців - немає грошей на твої забаганки, від'ї*ись від людей!
Відповісти
Так-так їх, Ігорцю ! І отой прицеп з циганськими рюшечками, шо торгує пиріжками біля головного входу в обласну лікарню, застав синочка облдепутата забрати ! Там навіть не 90-і роки - там повний ацтой ! Продемонструй, шо в тебе моці хватить !
Відповісти
Як би не ставитись до луцьких владців, але тут вони праві на всі 100....... зупинки з кіосками таке убожество
Відповісти
"Лучани", які пишуть про "УБОЖЕСТВО", від щирого серця бажаю вам, убогим та недалеким, щоб ВАШЕ робоче місце Ігорьки отакі зруйнували, а вас - викинули на вулицю, або обдерли в кризу, примусивши робити "красіво"! голосуйте і далі за рейдерів - ви їх ВАРТІ!
Відповісти
До zbbas... Заважає - НЕ дивись, естет недороблений, для людей то РОБОЧЕ МІСЦЕ!
Відповісти
Хай той поліщук( з малої літерм,бо на більше не заслуговує) приїде зі своєю безтолковою свитою на МАМСУРОВА і подивиться на зруйновану зупинку ,поки та ще нікого не прибила.
Відповісти