У Луцьк приїде Президент Польщі, ‒ ЗМІ

У Луцьк приїде Президент Польщі, ‒ ЗМІ
Польський президент Броніслав Коморовський 14 липня приїде до Луцька, аби вшанувати памʼять жертв Волинської трагедії.

Про це повідомляє Polska Agencja Prasovа з посиланням на власні джерела в оточенні президента, ‒ пише ТВі.

Польська сторона також сподівається, що участь в урочистостях візьме президент України Віктор Янукович. Це питання обговорюватимуть, зокрема, під час зустрічі двох президентів у резиденції Коморовського у Віслі.

За оцінками оточення польського президента, присутність обох президентів – польського й українського – у Луцьку наблизить до польсько-українського примирення більше, ніж односторонні жести з боку президента Коморовського.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наш гарант не приїде , бо боїться, що ПІЗ И дамо..
Відповісти
Я спочатку прочитав: "Бо боъться ПИЗИ"))))
Відповісти
ооооо, то хоч наведуть порядок в місті, наведуть всюди чистоту, ще й дороги залатають, це круто)..
Відповісти
Дорогу будуть латати зі сторони Устилуга та Ковеля (провсяк випадок...). Зі сторони Києва-Рівного заліпили дірки. Хлопці вчасно знаки розмалювали.
А ось цікаво- переселених з Польщі покличуть на урочистості. Адже переселяли саме після цих сумних подій. Хто був дорослим- вже їх мабудь немає, а хто дітьми-добре все пам'ятають.
Відповісти
А коли ж то наш харант приїде до Польщі і разом з їхнім харантом вшанує десятки тисяч загиблих на Холмщині, Підляшші, Лемківщини? ...
Відповісти
Боюсь как Янукович в Луцке будет то сам Президент Польши ему пиздюлей даст ахахахах даже бомж Шева.
Відповісти
Наш безграмотний певно і про Волинську трагедію толком нічого не знає. Хіба таке може щось вимагати у поляків, які в ті роки були окупантами нашої землі? Він не за тими підручниками вчився.
Відповісти
до відома Дефензиви( читав, колись в архівах, їх інформацію про настрої волинян у період 1919-1943рр), генкосульство РП у Луцьку неправильно проінформувало президента РП про настрої громадян Волині(України) щодо діяльності АК і польської спільноти протягом 1919-1947 років, приїзд президента РП після його участі у певних заходах, буде розцінюватися, як полонізаторська місія і його присутність на Волині небажана.
Відповісти
до речі,забув сказати, читав у Луцьку, у місцевому архіві, студентом))), нехай і співробіники СБУ почитають,буде корисно, хоч давно це було, але негативне відношеннч до українців з боку дефензиви, врізалось назавжди.
Відповісти
коли писав дипломну роботу))), а також був у Львові і Києві))), аж самому зарах дивно писати зараз, що для того, щоб написати диплому роботу їздив в різні архіви, ще ї за свої кошти))) просто було цікаво!
Відповісти
А чого Коморовському до Луцька їхати, де і що тут у місті вшановувати?!
Відповісти
Це провокація з Польської сторони! Дивіться - наш президент збирається приїхати, а з українського боку тиша! Спеціально нагнітають ситуацію, а після рішень, які прийняв Польський Сейм їм тут на Волині взагалі нема чого робити! А найбільший прокол це те, що збирається до Луцька, який до цих подій взагалі ніякого відношення не має! Нехай їде в ті прикордонні села де це все відбувалося і де могили убієнних і загиблих!
Відповісти
А взагалі то цікаво виходить.... Польський президент запрошує українського приїхати до Луцька. Мабуть на "східні креси" ?
Відповісти
А на зустр упівці з НацАлівцями на чолі З Гузьом.
Відповісти
Останні новини
У Луцьк приїде Президент Польщі, ‒ ЗМІ
01 липень, 2013, 15:27