У Луцькраді спростували декілька міфів про демонтаж атракціонів у парку

У Луцькраді спростували декілька міфів про демонтаж атракціонів у парку
У Луцькій міській раді прокоментували декілька міфів щодо демонтажу атракціонів у парку: міф 1 – «Міськрада демонтовує качелі», міф 2 – «Всі атракціони старі».

Про це написали на сторінці «Центральний парк культури і відпочинку ім. Лесі Українки»
у Facebook.

«Міськрада демонтовує качелі!»

У Луцькраді пояснюють, що саме таке формулювання в пресі змусило запанікувати тих, хто ще тиждень, два чи й в минулому сезоні залюбки тут катались і не розуміють такого марнотратства. А хейтери і ті, хто, певно, ні разу в парку і не бував за останні 20 років, тільки й потирають руки в форматі «давно пора!», «все зрізати на металобрухт!».

«Заспокоїмо перших і розчаруємо других: свіже рішення міської ради про демонтаж атракціонів стосується виключно 4-х найстаріших качель, які після 2017-го року не працюють через несхвальний висновок експертизи. Натомість вони є комунальним майном, і демонтувати самовільно ми не маємо права, отож тривалий час відбувались певні погоджувальні процедури по списанню», – йдеться у дописі.

Що зноситимуть?

1. Човники дитячі
2. Човники дорослі
3. Атракціон «Сонечко»
4. Атракціон «Веселий потяг північ».

Щодо пунктів 1-3 - ці качелі стаціонарні, на фундаментах, лише після їх демонтажу може йти мова про придбання нових, які наразі шукаємо і обирають цікаві й оптимальні варіанти.

Щодо другого міфу, то пояснюють, що не «всі» атракціони старі.
«Із минулого століття справді ще експлуатуються «Веселі гірки», «Орбіта», «Сюрприз», «Колесо огляду». І в цьому факті ми бачимо, в першу чергу, результат належного їх догляду, вчасних техоглядів і ремонтів, завдяки чому комунальне майно збережено, працює і ще й заробляє в місцевий бюджет податки та орендну плату. А інша частина атракціонного комплексу - це техніка новіша за більшість ваших особистих автомобілів, друзі», – додають у Луцькраді.

Новенькі автомобілі Автодрому – 2019-го року випуску, Атракціон «Вальс» (в народі «Ракушки» – 2005-й р.в., дорослі ланцюжки – 2008-й р.в., дитяча фігурна каруселі «Коники» – 2010-й р.в.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну звісно що новіші ніж наші авто, а от ваші ви за який шрен придбали, написали на тещ, дідів і кумів, ви ж крадете а ми працюємо, як кріпаки, так будулиння міської ради, і дбаєте лише за нас?
Відповісти