У Луцьку – більше сотні незаконних забудов на газопроводах

У Луцьку – більше сотні незаконних забудов на газопроводах
У Луцьку підприємці часто допускають порушення і будують магазини, кафе та інші об’єкти з порушенням, без дозволів відповідних організацій - на газопроводах середнього та низького тиску.

Такі факти фіксують фахівці «Волиньгазу» під час обходів вулиць, бо дбають про стан газових мереж та безпеку людей, інформує пресцентр відомства.

Під час престуру спеціалісти газової компанії показали луцьким медійникам два факти порушення. На вул. Володимирській власник збудував магазин в межах охоронної зони газопроводу високого тиску. За обслуговування цих газорозподільних вуличних мереж різного тиску відповідає оператор ГРМ – «Волиньгаз».


«Підприємець одержав попередження, газопровід відрізано. Загрози для людей нема. Зараз готують проєктне рішення на реконструкцію газопроводу, – розповідає головний інженер Луцького відділення АТ «Волиньгаз» Юрій Сахник. – За другим фактом, на вул. Львівській ще один власник розпочав будівництво та призупинив на газопроводі низького тиску. Планував звести бетонний вузол. Ми запропонували йому два варіанти: зносити будівлю або перенести газопровід. Він погодився на другий варіант».

Зі слів головного інженера газової компанії, газопроводи мають свій вік. На стику може з’явитись тріщина і фахівцям потрібно ремонтувати систему газопостачання. Буває й витік, а газ легший за повітря та буде підніматись вгору. Він заповнює приміщення, а далі може виникнути аварійна ситуація.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Аж сьогодні Америку відкрили, блін ! Депутатські, прокурорські, чиновницькі нужники задурно-корупційно, а інших підприємців - за гроші, поголовно стоять на інженерних мережах ! На вул Кравчука не змогли перекласти теплотрасу, бо прокурор поставив для вірної жони, а депутат для зятька кіоски. На Волі керівництво міста поставило підписи, ще й підлеглих заставляло, погоджувати розміщення тих шпаківень на газопроводах, навіть високого тиску. А деякі спєци із водоканалу, електромереж і самі благословили таке, бо дуже вже сприяли розвитку підприємництва і надходження коштів до бюджету. А ті зеленоокі депутатики і картаві голови, перед виборами озвучимо їх фамілії, шо зараз тікають від людей або очі в Сірка позичають забули, як рішали питання ? Кінчені люди і країна без майбутнього !
Відповісти
Останні новини
У Луцьку – більше сотні незаконних забудов на газопроводах
27 червень, 2020, 23:38