Пісня українського гурту ‒ в 5-ці кращих за версією британського музичного видання. ВІДЕО

Пісня українського гурту ‒ в 5-ці кращих за версією британського музичного видання. ВІДЕО
Пісня гурту KOZAK SYSTEM «Шабля!» потрапила до CD-додатку одного з найпопулярніших британських музичних журналів «Songlines Magazine».

CD кожного номеру журналу містить 10 треків з кращих нових релізів планети і 5 пісень, вибраних селебрітіз, ‒ пише Gazeta.ua.

«Саме «Шаблю» відзначив у інтервʼю соліст Gogol Bordello Євген Гудзь – експерт червневого номеру – помістивши пісню у плейлист поряд з Гораном Бреговічем, ‒ говорить піар-менеджер групи KOZAK SYSTEM Ольга Єрмак. ‒ Після виходу в Україні на Comp Music/EMI, релізу у Польщі на Lou&Rocked Boys, на культовому лейблі «Мистерия звука» в Росії, видання пісні британським Songlines і скорою премʼєрою в Канаді альбом KOZAK SYSTEM «Шабля» стає міжнародним».

За словами лідера гурту Івана Леньо, «успіх «Шаблі» у тому, що їм вдалося за допомогою музичних засобів відтворити правдиву картину справжньої чоловічої енергії.

Цього літа KOZAK SYSTEM взяв участь у фестивалі Life Festival Oswiecim у Польщі: в останній день фестивалю гурт зіграв на одній сцені зі Стінгом. У серпні гурт двічі вийде на сцену Przystanek Woodstock. Цей рок-фестиваль Польщі є найбільшим у Європі і перевершує навіть відомий Szіget.

13 липня KOZAK SYSTEM зіграє у програмі з «Мумий Троль», «Би-2», «Ленинград» і «Дельфин» на фестивалі The Best City.UA в Україні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
то добре! і козак універсальний забери оселедець приліпи пейси і ось нова пісня, нова тема, новий герой)))))))))
Відповісти
Останні новини
Пісня українського гурту ‒ в 5-ці кращих за версією британського музичного видання. ВІДЕО
01 липень, 2013, 17:17