Двір у центрі Луцька перетворили на сміттєзвалище

Двір у центрі Луцька перетворили на сміттєзвалище
Мешканці дворів, що на вулиці Степана Бандери та проспекту Волі скаржаться на хащі, через які їхні двори перетворилися на громадський туалет.

Люди просять повернути знесений комунальниками паркан та увімкнути хоча б зо два ліхтарі і, в першу чергу, ліквідувати сміттєзвалище, куди виносять непотріб з усіх тутешніх закладів громадського харчування, ‒ пише ТРК Аверс.

Сміттєзвалище знаходиться біля новенького дитячого майданчика в центрі Луцька. На ігрову площадку щодня приходить бавитися більше півсотні дітей, розповідає місцева мешканка Тетяна Дацишина.

Та довго на ньому затриматись просто нереально. Сморід в дворі такий, що аж очі ріже. М’яко кажучи, несвіжі аромати доносяться зі сміттєвих баків, які зовсім поруч. Їх цілий ряд. Хоча, згідно з санітарними нормами, контейнерів має бути не більше чотирьох, один з яких ‒ для роздільного сміття, ‒ йдеться в публікації.

Тетяна Дацишина зауважила: «Їх тут було сім, але один забрали, а мені санвідділ дає відповідь, що тут не може бути облаштовано стільки смітників, пан Ульчак направив інспекцію».

Проте смітники ‒ не єдине джерело смороду. Прямо на подвір’ї перехожі та продавці, які поряд торгують квітами, зробили справжнісінький туалет.

Мешканці бідкаються, адже проживають у самому центрі міста, а їхній двір нагадує стихійне сміттєзвалище.

«Обіцяного чекають три роки», ‒ мабуть, саме за цією приказкою працює місцева влада, кажуть люди.

2 роки тому луцький мер Микола Романюк пообіцяв провести у дворі благоустрій та прибрати звідси сміттєзвалище. Він дав доручення головному комунальнику міста Івану Кубіцькому, аби той навів лад у цих дворах. Втім, усе так і залишилось на своїх місцях, ‒ резюмує видання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Двір у центрі Луцька перетворили на сміттєзвалище
01 липень, 2013, 18:49