«Волинь» зіграла внічию зі словаками

«Волинь» зіграла внічию зі словаками
У черговому спарингу другого тренувального збору луцької «Волині» фінальний свисток зафіксував нічийний рахунок.

Суперником лучан став словацький клуб «Кошице», - повідомили у прес-службі клубу.

Гра відбувалася в австрійському місті Грац і пройшла із цілковитою перевагою «Волині», тренери якої випробували у спарингу практично усіх виконавців які перебувають на зборі.

Вже на сьомій хвилині волиняни могли забивати, але в атаці «три на три» Шумахер віддав трохи неточний пас на Сімініна, який підключався в напад і міг запросто вириватися на побачення із голкіпером словаків. На 14-й і 18-й хвилині потенційні новачки лучан промахувалися із дуже вигідних позицій, але на 29-й хвилині тотальна перевага «Волині» таки матеріалізувалася. Атаку, яку почав виносом м’яча із власного штрафного майданчика кіпер лучан, продовжилася виграною в центрі боротьбою та виходом нападника на ударну позицію. Удар гравця, який перебуває на перегляді, досяг мети – 1:0.

Перший тайм закінчувався знову під акомпанемент атак «Волині», які завершив ударом із штрафного Бікфалві. Гол «у роздягалку» не вийшов, адже після пострілу з 20-ти метрів «Кошице» врятував воротар.

У другому таймі картинка на полі не змінилася – «Волинь» атакувала, «Кошице» відбивалося і часто просто не переходило середини поля. Лучани вміло пресингували суперника і за першої ліпшої нагоди били по воротам. На 48-й та 65-й хвилинах гри здавалося, що м’ячу нікуди діватися, але удари «хрестоносців» із вигідних позицій проходили повз ціль, а на 53-й хвилині Бікфалві досить небезпечно вистрелив із штрафного, але суперника лучан врятував кіпер.

А на 70-й хвилині перший же удар словаків у рамку воріт «Волині» закінчився взяттям воріт. Лучани втратили м’яча в центрі поля і нападник «Кошице», не зближуючись із голкіпером, потужно, а головне точно пробив у правий від кіпера «Волині» кут воріт – 1:1. Майже відразу «Кошице» могло й вийти вперед, адже у наступній атаці словак пробивав головою із дуже вигідної позиції, але у ворота не влучив.

Утім, «Волинь» дуже швидко вийшла знову вперед – це Сімінін прострілив у штрафну на відкритого Карасюка й Роман сильно і точно пробив низом у дальній кут – 2:1. Через хвилину українці могли забити ідентичний гол, але після проходу і передачі Задерецького в карний, нападник «Волині» пробив неточно.

Ймовірно, спрацювало прислів’я «не забиваєш ти – заб’ють тобі», бо словакам таки вдалося відігратися: на 83-й хвилині пішов довгий навіс із лівого флангу оборони «Волині» який закінчився точним ударом головою – 2:2.

Нічия із «Кошице» особливо прикра, якщо враховувати статистику матчу. «Волинь» 18 разів вдарила по воротам, «Кошице» - 6 разів, причому два їхніх удари, які пройшли в «рамку» воріт закінчилися голами. Статистика кутових також на користь «Волині» - 7:0. Виправляти огріхи та далі награвати склад лучани будуть у двох останніх спарингах словенського збору – 4 та 7 липня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» зіграла внічию зі словаками
02 липень, 2013, 08:04