Пульт LG для СМАРТ телевізорів: особливості аксесуара*

Пульт LG для СМАРТ телевізорів: особливості аксесуара*
В каталозі південнокорейської компанії LG телевізори з функцією Smart TV представлені широким асортиментом, і якщо кілька років тому вони комплектувалися звичайними кнопковими пультами дистанційного керування, то сьогодні покупці можуть придбати «розумний» пульт Magic Remote LG, а для тих, хто здійснює покупку телевізійної панелі бренду, він увійде в комплектацію.

У чому полягає особливість новинки

Зовні «розумний» пульт для телевізора LG мало відрізняється від класичного аксесуара: він має менший розмір, на його корпусі знаходиться менша кількість кнопок, крім того він оснащений:

• гіроскопом - дозволяє управляти курсором на екрані;
• функцією розпізнавання голосу - для перемикання каналів, пошуку фільмів і т.д .;
• коліщатком - для швидкого вибору додатків, перегляду сайтів.

Використовуючи аксесуар, тепер не доведеться вручну набирати запити, використовуючи кнопки і витрачаючи час. Гіроскоп дозволяє управляти курсором, переміщаючи пульт в просторі.

Функцію голосового пошуку достойно оцінили завдяки сучасним смартфонам, тепер вона доступна в пультах Magic Remote LG. Це дозволять не друкувати запити в рядку пошуку, а знаходити все необхідне за допомогою голосових команд.

Колесо прокрутки, аналогічне тому, що використовується на комп'ютерній миші, зручно використовувати, коли необхідно перегорнути сторінки, вибрати програму.

Функціональність аксесуара не обмежується перерахованими вище функціями. Пульт Magic Remote LG підтримує управління жестами. У пам'яті пристрою можна зберегти часто використовувані жести, і перемикати канали, написавши в повітрі номер каналу.

Технічні характеристики

Синхронізація пульта і телевізора проводиться через Bluetooth, як і в класичних аксесуарах, енергію забезпечують елементи живлення, радіус дії складає 10 метрів. Налаштування пульта проводиться автоматично, для цього необхідно:

• увімкнути телевізор;
• натиснути на пульті кнопку «ОК».

Синхронізація почнеться автоматично, після її завершення на екрані з'явиться відповідне повідомлення.

Для зручності використання іншої техніки LG, такої як колонки, телевізійні приставки, плеєр, «розумний» пульт Magic Remote підходить якнайкраще. Тепер не доведеться завжди мати під рукою безліч аксесуарів, замовивши Magic Remote, ви зможете проводити необхідне управління.

Детально ознайомитися з описом і особливостями пульта можна на офіційному сайті компанії, тут також можна знайти найближчий магазин для здійснення покупки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.