Кабмін звільнив очільників Укртрансбезпеки та Держлісагентства

Кабмін звільнив очільників Укртрансбезпеки та Держлісагентства
Кабінет міністрів на позачерговому засіданні в четвер, 2 липня, ухвалив рішення звільнити голову Державного агентства лісових ресурсів Андрія Заблоцького.

Про це йдеться у розпорядженні уряду № 808-р, - пише Громадське.

«Звільнити Заблоцького Андрія Володимировича з посади Голови Державного агентства лісових ресурсів України відповідно до частини першої статті 87(1) Закону України "Про державну службу"», — зазначено у документі.

У цій статті зазначено, що рішення про звільнення держслужбовця з посади державної служби категорії «А» може бути з власної ініціативи, за поданням прем’єр-міністра або відповідного міністра чи керівника центрального органу виконавчої влади (керівника держоргану).

Очолювати це агентство Заболоцького призначили наприкінці 2019 року. До цього він був керівником аграрного сектору BRDO в Офісі ефективного регулювання.

Нагадаємо, у червні 2020-го в Держлісагентстві пообіцяли перевірити факти, викладені у розслідуванні організації Earthsight про нібито незаконну рубку дерев у Карпатах, з яких потім шведська компанія IKEA виробляє свою продукцію.

Тоді глава Держлісагентства Андрій Заблоцький підписав наказ про проведення протягом двох тижнів ретельної перевірки Великобичківського лісгоспу.

Також уряд постановою № 788-р від 1 липня звільнив з посади голови Державної служби України з безпеки на транспорті Олександра Погорілого.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кабмін звільнив очільників Укртрансбезпеки та Держлісагентства
03 липень, 2020, 01:14