У Луцьку відкрили Центр адмінпослуг. ФОТО

У Луцьку відкрили Центр адмінпослуг. ФОТО
У Луцьку 2 липня відкрили Центр надання адміністративних послуг.

Центр надання адміністративних послуг знаходиться на вулиці Лесі Українки,35, у приміщенні колишнього Будинку побуту. Над облаштуванням приміщення під ЦНАП працювали понад рік.

У центрі надаватимуть майже 200 адмінпослуг із різних сфер. Обіцяють, що час прийому відвідувача становитиме 15 хвилин.

Надання послуг – безплатне. Платитимуть лише за те, що передбачено законодавством.

Центр працюватиме 49 годин на тиждень. Вихідний – у неділю.

У приміщенні – 4 поверхи. На першому поверсі розташовані адміністративна зала, рецепція, кабінет прийому міським головою та керівниками виконавчих органів, дитяча кімната, копі-центр, банківські послуги.

На другому – дозвільний центр, відділ реєстрації юридичних та фізичних осіб, відділ управління майном комунальної власності, відділ звернень громадян. На третьому – управління земельних ресурсів, управління містобудування та архітектури, на четвертому – управління розвитку підприємництва та реклами.

Послуги надаватимуть на 1 та 2 поверхах. Для осіб з особливими потребами є окремий вхід, де персонал за викликом може допомогти. Для цих людей передбачений спеціальний санвузол.

Як зазначив луцький міський голова Микола Романюк, із міського бюджету на створення центру минулого року пішло 10 мільйонів, з обласного – 1 мільйон гривень. У цьому році ще не рахували.

Голова Волинської ОДА Борис Клімчук заявив, що це перший і єдиний ЦНАП в Україні такого масштабу. Він вважає, що це цивілізована форма співпраці влади і громадян, і що адміністратори радянського зразка відходять у минуле.

Посадовці підписали меморандум про співпрацю щодо надання адмінпослуг між ОДА та міськрадою.

Романюк зазначив, що поки міська влада не знайде "достойного приміщення" для продавців книг, "Книжковий пасаж" буде і далі знаходитися перед головним фасадом приміщення ЦНАПу. Хоча він вважає, що перед будівлею має бути впорядкований майдан.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЦНАП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тянули, тянули, а Азіров так і не приїхав! А Борька так чекав...
Відповісти
Фонтан знищили, щоб Азіров "руїну" не побачив, а Азіров взяв і не приїхав. Епік фейл)))))))))))))))))))))
Відповісти
Був там 27 червня, вже працювали, працівники центру взагалі не розуміють відвідувачів, а консультант на вході - людина далека від усього
Відповісти
так його ж відкривали не для людей...
Відповісти
"Уважаемый редактор! Может, лучше - про реактор"(с) Не поленитесь, посмотрите значение слова "рецепция". Чтобы я сюда не тиснул все его определения.))))) Слово "приймальна" вас не устроило?
Відповісти
А де ж Карп'як Леся ( нині директор департаменту) бути коньячок розпивати з подружками в обідню перерву? Ви ніколи не заходили у відділ звернень після обіду? Там було на що подивитися!!!:)
Відповісти
Ой, Лесю, де б ти зараз була, якби Шиба тебе не витягнув в начальники, а ти так гадиш зараз папередніків і прислуговуєш Романюку!!!
Відповісти
Цікаво, а скільки чиновничків добавиться на скромний бюджет міста у звязку з відкриттям такого "соціального інституту"?
Відповісти
якщо воно справді буде для людей працювати,то добре.а до чого там Борис?
Відповісти
Як же тепер рішать питання будуть земельщики, архітектура, і карабанське КП о там бардак так бардак
Відповісти
Борис тут до того що послуги ОДА також тут будуть надаватись. Ще все тут напрацьовується сам загодив дізнавався досить непогано. Працюють в правильному напрямку. Нарікати на когось з працівників непотрібно так як дійсно стараються для людей в всіх є помилкі по роботі но на помилках вчаться. Так як вони перші в цю сферу війшли то через декілька років вони дійсно будуть спеціалісти. Так що радієм що Луцьк не останє місто.
Відповісти
Там тугі "піонери" на 1000 грн пішли працювати.
Професіоналізму і не очікуйте
Відповісти
Щось мені здається, що ті "піонери" ще й доплачували, щоб там працювати
Відповісти
таким же "бидлам" як і в усіх органах влади, тільки гроші даремно потратили, краще б на щось суттєвевитратили
Відповісти
Наприклад?
Відповісти
Леся Володимрівна, кажуть в народі, що коли про людину говорять багато (і доброго, і поганого), то вона небайдуа людям. Ви - краща. Ви грамотний та відповідальний керівник, професіонал. Так тримати.
Відповісти
Шановні ВІДВІДУВАЧ та МІСЬКРАДА. Перед тим як виливати бруд на людину, краще оцініть її роботу, проаналізуйте. Леся Карп'як - професіонал своєї справи, а її команда -молоді, розумні та працьовиті кадри. Ви б краще оцінили свій вклад в розвиток міста, який, я думаю, значно менший ніж команди Карп'як. Моя порада - будьте вдячними, не перетворюйтесь на жлобів.
Відповісти