Колишнім «волинянам» довічно заборонили займатися футболом через «договорняки». ФОТО

Колишнім «волинянам» довічно заборонили займатися футболом через «договорняки». ФОТО
Колишній тренер та гравці «Волині» потрапили у гучний скандал з договірними матчами у чемпіонаті Вірменії з футболу.

Першу лігу чемпіонату Вірменії завершили достроково, п'ять клубів і 58 осіб отримали дискваліфікації, - йдеться на офіційному сайті Федерації футболу Вірменії.

Комітет з дисциплінарних питань та етики ФФА, обговоривши факти і матеріали, представлені відповідним департаментом правоохоронних органів РА і УЄФА, прийняв рішення футбольні клуби «Арагац», «Торпедо», «Масіс», «Локомотив» і «Єреван», а також задіяних 58 персон (в тому числі 45 довічно) дискваліфікувати на різні терміни.

Як відомо, до організації матчів з фіксованим результатом причетні 25 українців. Серед них є й колишні «волиняни» - Олег Гуменюк, Мирослав Деда та Анатолій Пісковець.

Олег Гуменюк, який грав за «Волинь» з 2014 по 2016 рік, а згодом «засвітився» у чемпіонаті окупованого Криму, отримав довічну дискваліфікацію та заборону займатися будь-якою футбольною діяльністю. Гуменюк грав за ФК «Масис».

Також довічний футбольний бан отримав Анатолій Пісковець, який з 2011 до 2013 входив до тренерського штабу "Волині", а у Вірменії був головним тренером ФК «Локомотив».

Менш суворе покарання отримав інший ексгравець «Волині» Мирослав Деда. Півзахисник ФК «Торпедо» отримав рік дискваліфікації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Комітет з дисциплінарних питань та етики ФФАрменії, правильно зробили. Корупція у футболі, як в інших галузях промисловості, у власті, в медицині та в правоохороних органах - не допустима.
Відповісти
Школа Кварцяного відчувається :)))
Відповісти
Останні новини
Колишнім «волинянам» довічно заборонили займатися футболом через «договорняки». ФОТО
05 липень, 2020, 12:33