Де на Волині можна відпочити «подалі від цивілізації». ФОТО

Де на Волині можна відпочити «подалі від цивілізації». ФОТО
На заплаві річки Стир, в урочищі Чебені, що в Рожищенському районі, побільшало охочих відпочити на свіжому повітрі.

Про це інформує Район.Рожище.

Відпочивають компанії друзів та сім'ї з дітьми. Вони приїхали сюди на власному транспорті, встановили намети поміж дерев та готують їжу на відкритому полум'ї.

Охолодитися у спеку люди ходять на водойму Чебені.

«Тут краще, аніж на Світязі, спокійно і немає нескінченних продавців з товарами за всі гроші. Звісно, це економ-відпочинок на любителя, бо далеко від цивілізації, тож усе необхідне треба підготувати заздалегідь. На два-три дні з наметами – те, що треба», – розповідає туристка Марія.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вчора там побував і на власні очі побачив. Останніх чотири кілометри - доїзд по польовій дорозі з калюжами або пилюкою, місцями їдуть по посівах. Відпочинок стихійний. Ні про місця для купання, ні про буйки - і мови нема. Народ сидить один на одному. Вогнища палять прямо на траві в прибережжній зоні. Придурки на водних мотоциклах ганяють за два-три метри від відпочиваючих на матрасах. Сміття ніхто не прибирає за собою. С&ати-с&яти ходять в густіші зарослі. У соснових лісах повно скляних пляшон і туалетного паперу. Паркуються - хто як хоче і де хоче. Тобто, рівень сервісу відповідає рівню інтелекту відпочиваючих і зразу видно якість професійної роботи місцевих органів влади ! І наостанок,- при виїзді із озера - мєнти стоять , перепиняють, нюхають не пояснюючи причини зупинки, а раптом пощастить зловити когось із більше ніх 0,2 проміле. А в Рожищі в той час їдь, як вмієш і як хочеш ! Ні органи державної виконавчої влади, ні органи самоврядування, ні екологічні служби - нічого не роблять ! Якщо ви то називаєте відпочинковою зоною - то ви мені вибачте !
Відповісти
Світязь це місце де проходить фестиваль сміття мочі і калу
Відповісти