На Волині водія оштрафували за «п'яну» їзду

На Волині водія оштрафували за «п'яну» їзду
Суддя Рожищенського районного суду Іван Сіліч розглянув матеріали, які надійшли від Управління патрульної поліції у Волинській області, про притягнення до адміністративної відповідальності жителя Рожищенського району, якого затримали п'яним за кермом.

Про це йдеться у постанові суду від 22 червня, пише Район.Луцьк.

Підсудний 5 квітня о другій ночі у місті Луцьк на вулиці Соборності повторно протягом року керував транспортним засобом Honda, який не зареєстрований в Україні в установленому порядку.

Крім того, за кермом він був у стані алкогольного сп'яніння.

У судове засідання чоловік не з'явився, в протоколах про адміністративні правопорушення вказав місце проживання – місце своєї реєстрації за адресою: село Кроватка, Рожищенський район.

Однак згідно з рекомендованим повідомленням, яке повернулося на адресу суду, за вказаною адресою чоловік не проживає. Цю обставину суд розцінив як можливість уникнення встановленої законом відповідальності, а тому розгляд справи провів у його відсутності

Суддя постановив визнати чоловіка винним у вчиненні правопорушень, передбачених частиною 7 статті 121 та частиною 1 статті 130 Адміністративного кодексу, наклавши 10 200 гривень штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік. Також він заплатить в дохід держави судовий збір в розмірі 420 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.