Оригінальне футбольне взуття: переваги та особливості вибору*

Оригінальне футбольне взуття: переваги та особливості вибору*
Ви знаєте хоча б одну людину, яка ніколи в житті не грала в футбол? Таких, напевно, не існує. І не дивно! Адже футбол – це не просто розвага, а й повноцінне тренування. Регулярні заняття з футболу допомагають тримати тіло в тонусі, зміцнюють м’язи, кістки, розвивають силу волі, витривалість. Крім цього, популярна гра – один із ефективних способів боротьби зі стресом, депресією та негативними емоціями. Але чи можливо уявити хороший футбол без якісного взуття? Навряд! Дешеві кросівки, кеди будуть парити, тиснути та натирати ноги під час тренування, відволікаючи гравця від самого футболу. Що робити, аби подібного не сталося? Найкраще купувати спеціальне футбольне взуття від популярних брендів, значний асортимент якого представлений у магазині https://footballmall.com.ua/.

Яким може бути футбольне взуття?

1. Сороканіжки – ідеальний варіант футбольного взуття для початківців. На відміну від професійних бутсів, підошва сороканіжок всіяна великою кількістю коротких гумових шипів, завдяки чому вдається розподілити навантаження на всю стопу та забезпечити посилене щеплення з покриттям. В такому взутті зручно тренуватися як на штучному покритті, так і на трав’яному газоні.
2. Футзалки. Цей вид взуття був спеціально розроблений для тренувань та ігор в спортивних залах. Футзалки не мають шипів, але оснащені рельєфною підошвою, що ідеально підходить для рівної поверхні. Мова йде про паркет, гумове покриття чи асфальтовані доріжки.
3. Бутси – удосконалене взуття для підготовлених футболістів, обирати яке необхідно з урахуванням умов гри. Приміром, сьогодні можна придбати бутси для гри на натуральних трав’яних полях, або замовити моделі для штучних газонів чи газонів з високою травою. Існують також універсальні моделі для футболу на різних покриттях.

Як відрізнити оригінальне футбольне взуття від підробки?

На жаль, все частіше можна натрапити на взуття низькою якості, що продається під відомим брендом. Носіння такого взуття в процесі гри може не тільки спричиняти дискомфорт, а підвищувати ризик отримання травм. Для того, щоб цього не сталося, ретельно перевіряйте брендове взуття перед покупкою. Зверніть увагу на рівність швів, відсутність клею. Крім цього, необхідно звірити артикули взуття на коробці та на ярлику, розташованому всередині кросівок – вони повинні співпадати. Можна додатково відсканувати бар-код на коробці та перевірити його в пошукових системах. Не менш важливе значення має якість коробки. Облізла фарба, товстий, фактурний картон – явні ознаки підробки. Ну а найкраще купувати футбольне взуття у перевірених постачальників відомих брендів, які мають всі сертифікати на свою продукцію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Оригінальне футбольне взуття: переваги та особливості вибору*
08 квітень, 2020, 09:16
Товари для реабілітації*
08 квітень, 2020, 09:09