Триває ремонт частини дороги Луцьк-Рівне. ФОТО

Триває ремонт частини дороги Луцьк-Рівне. ФОТО
На Волині тривають ремонтні роботи автодороги Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне, зокрема правий проїзд на ділянці у межах села Піддубці Луцького району.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області.

У поточному році вже ввели в експлуатацію 8 км відремонтованої дороги М-19, на понад 30-ти км шляхів державного значення проходять ремонтні роботи.

Територією Волині пролягає 122 км автошляху державного значення Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне, якими опікується Служба автомобільних доріг у Волинській області. Протягом 2017-2018 років відремонтували понад 70 км цієї автодороги від Володимира-Волинського до Луцька. У 2019-му завершили реконструкцію ділянки Н-22 на під’їзді до міжнародного пункту пропуску "Устилуг-Зосін" в об’їзд міста Устилуг.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У селі Піддубці Луцького району ремонтують дорогу

У планах найближчих років відновлення Н-22 від Луцька до межі з Рівненщиною. У нинішньому році розпочали ремонт з найбільш ушкодженої ділянки – правого проїзду у селі Піддубці. На цій ділянці буде влаштовано тришарову конструкцію дорожнього одягу, завтовшки 30 см, та проведено комплекс робіт з організації та забезпечення безпеки руху.

Підрядне підприємство ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс" завершує роботи з фрезерування зношеного дорожнього покриття на всій протяжності об’єкта. На майже 2-кілометровій ділянці влаштували основу з обробленої цементом щебенево-піщаної суміші і вже стартували роботи з укладання вирівнюючого шару дорожнього одягу з крупнозернистої асфальтобетонної суміші. Ремонт цієї ділянки автошляху Н-22 планують завершити у вересні.

На період проведення ремонтних робіт рух транспорту автошляхом Н-22 у межах та поблизу села Піддубці організовано лівим проїздом в обох напрямках.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.