Молодіжки «Волині» та «Карпат» зіграли внічию

Молодіжки «Волині» та «Карпат» зіграли внічию
Молодіжні склади луцької «Волині» та львівських «Карпат» зіграли товариський матч.

Лучани від початку гри заволоділи ініціативою і контролювали хід матчу, - повідомили у клубній прес-службі.

Вже на 8-й хвилині матчу Назар Мельничук, який грав на позиції лівого півзахисника, виконав небезпечний штрафний із 20-ти метрів, але воротар львів’ян дав раду удару, витягнувши м’яча з-під поперечини.

Інші дві нагоди мав центрбек Олексюк, який бив головою після подач Шаповала, але не влучав у ворота з хороших позицій. «Карпати» сподівалися у першому таймі більше на контратаки, дві з яких були справді небезпечними. Але в одному епізоді команду виручив той таки Олексюк, в іншому на пас у розріз захисників вчасно вийшов голкіпер (він нині перебуває на перегляді у дублі «Волині»).

Другий тайм розпочався із гарної комбінації волинян, в результаті якої Коломійця вивели на ударну позицію, але удар Сергія із 18-ти метрів у ціль не влучив. А на 50-й хвилині кіперу «Волині-М» довелося рятувати команду після контратаки «Карпат»: їхній нападник прорвався лівим флангом атаки майже сам на сам, але пробити воротаря не зумів.

Хороший момент навзаєм вдався Марковцю. Він пробивав головою після кутового, який подав Мельничук, але м’яч пролетів поруч із штангою.

Під кінець поєдинку лучани фізично «підсіли» і старший тренер «молодіжки» вдався до замін. На поле вийшли захисник Малик, нападник Дудік та фланговий хавбек Максимук.

Утім, друга половина другого тайму пройшла вже за ініціативи львів’ян, але надто гострих моментів вони створити не зуміли. У результаті – «суха» нічия.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Молодіжки «Волині» та «Карпат» зіграли внічию
03 липень, 2013, 10:30