Президента у Крупі зустріли мітингом. ФОТО

Президента у Крупі зустріли мітингом. ФОТО
Володимир Зеленський з робочим візитом приїхав у дитсадок в селі Крупа Луцького району.

Представники Заборольської та Княгининівської ОТГ зустріли гаранта з плакатом, на якому був напис: "Президент – гарант Конституції! Почуйте голос громади!!!". Люди обурені, тим що Кабмін ігнорує волю громад та не дослухається до пропозицій об'єднання.

Нагадаємо, що гаранта зустріли спочатку на об'їзній дорозі поблизу села Дачне. Це відбулося майже в 11 годині 9 липня. Там президент оглянув ремонт дороги "Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чому пару самих крикливих людей мають право вирішувати за всіх мешканців громади. те, що там зібралося кілька крикинунів противсіхів, не дає їм права говорити від імені всієї громади
Відповісти
так громада підтримує. ніхто не хоче в Луцьк.
Відповісти
Певно Луцьк Вас хоче. Неугодних до тіла не допустили б. А це полюбому на прохання місцевих зелених організували "мітинг" і зеля до них підійшов. Якби там був реальний мітинг, де щось хотіли б люди - або відтіснили б їх на метрів 100, або обійшли б десятою дорогою. Партія Зе отримавши перемогу на виборах тільки через рік при владі почала робити місцеві партійні осередки (тому, що зараз наступні вибори). Це при їх немалому фінансуванні партії. Нічого людям не зробили за рік, показуха і шароварщина як і при петрі.
Відповісти
Ви хоча б спробували щось організувати,а то максимум на що вас вистачає тільки коменти писати,хто що...
Відповісти