ПриватБанк увійшов до рейтингу кращих світових операторів валютного ринку*

ПриватБанк увійшов до рейтингу кращих світових операторів валютного ринку*
ПриватБанк визнаний кращим українським банком ‒ оператором ринку валютообмінних операцій у рейтингу Best Foreign Exchange Providers 2013, який проводить американський журнал Global Finance.

Як повідомили експерти видання, цю нагороду банк отримує вже 8 років поспіль ‒ як визнання надійності банку та якості проведення операцій.

«Світовий валютний ринок цього року продовжив зростання, досягнувши обсягів торгів $ 4 трлн на день, ‒ каже Джозеф Д. Жіарпутто, видавець і президент Global Finance. ‒ Щоб зберегти свою частку на ринку, банки вкладають великі кошти в нові технології, що дозволяє їх корпоративним клієнтам мінімізувати ризики і отримувати додаткові вигоди на мінливих глобальних ринках».

Переможцем глобального рейтингу операторів FOREX визнаний Deutsche Bank. У Північній Америці кращим став банк Citi, в Азії ‒ HSBC, в Північній Європі ‒ CEB банк, а в Центральній і Східній Європі ‒ французький Societe Generale.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що за зірочка біля назви, де зноска та пояснення?
Відповісти
зірочка значить "на правах реклами"
Відповісти
приватбанк - нормальний банк, тільки якби не захарювали тими звонками де просять оцінити якість послуг..і в день і в ночі))
Відповісти
Останні новини
ПриватБанк увійшов до рейтингу кращих світових операторів валютного ринку*
03 липень, 2013, 12:53