Як санаторій «Лісова пісня» організував роботу в умовах карантину. ФОТО

Як санаторій «Лісова пісня» організував роботу в умовах карантину. ФОТО
У санаторії «Лісова пісня» готові приймати людей на реабілітацію та лікування з дотриманням усіх санітарних та карантинних заходів.

На позачерговому засіданні районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Шацькій райдержадміністрації розглянули питання можливості відновлення роботи та прийому людей на лікування та реабілітацію у санаторії «Лісова пісня». Повідомляє Район.Шацьк.

Зокрема, працівники Держпродспоживслужби в Шацькому районі, поліції разом із заступником голови Шацької РДА Володимиром Самусєвим навідались до санаторію для обстеження.


Комісія зафіксувала, що там дотримуються усіх протиепідемічних та санітарних вимог. Разом з тим заради безпеки пацієнтів у здравниці скасувала деякі процедури, які передбачають заняття в групах, а також водолікувальні процедури.


Харчування для пацієнтів організували на відкритій мансарді біля ресторану санаторію, а пляж закрили для доступу місцевого населення. Відповідно, на території пляжу можуть відпочивати лише пацієнти лікувального закладу.


Зрештою, комісія ТЕБ та НС таки дала дозвіл на роботу з 9 липня не лише санаторію «Лісова пісня», а й відкриття баз відпочинку, але з умовами дотримання усіх санітарних та протиепідемічних норм.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що за брєд? Приймали вони своїх ще на минулі вихідні, і без комісіі і без дозволів, і на територіі купатися можна всім, навіщо оця показуха ?! Аби зарахувалося для галочки?
Відповісти
Останні новини
Як санаторій «Лісова пісня» організував роботу в умовах карантину. ФОТО
11 липень, 2020, 15:46
Як вибрати садові меблі*
11 липень, 2020, 15:43