«Екстра гроші» на Київстар: як замовити послугу та вигідно нею користуватися*

«Екстра гроші» на Київстар: як замовити послугу та вигідно нею користуватися*
У сучасному динамічному житті ми часто забуваємо вчасно поповнювати мобільний рахунок. У підсумку, послуги можуть відключатися дуже невчасно, що може мати певні неприємності. Адже не завжди є можливість швидко покласти гроші на рахунок. Тільки уявіть: ви виїхали на вихідних на річку за місто, а ввечері виявилося, що викликати таксі немає можливості, тому що закінчилися гроші на рахунку. Неприємна ситуація.

Однак, якщо ви абонент національного мобільного оператора Київстар, у вас є простий вихід – замовити Екстра гроші на Київстар. Дана послуга дозволяє отримати до 250 грн на бонусний рахунок від оператора всього за кілька секунд. Як вона працює та якими комбінаціями управляється, ми розповімо вам просто зараз.

Варіанти підключення послуги та тарифікація



Для початку дізнаємося, як можна замовити зарахування грошей на свій мобільний рахунок. Фахівці оператора пояснили, що існує кілька простих варіантів:

- USSD-запит *117*1# – замовлення максимально можливої суми для вашого номера;

- *117*X#, де Х – необхідна сума з переліку 10, 15, 25, 40, 55, 75, 100, 150 або 250 грн;

- 477*117* – одноразове отримання максимальної суми;

- *117*7# – підключення сервісу «Автоматичні Екстра гроші», що має на увазі автопоповнення, коли на основному рахунку залишилося менше однієї гривні.

Переваги використання «Екстра гроші»



Використання послуги не вимагає додаткових налаштувань у телефоні. Після відправки команди, гроші практично миттєво зараховуються та можуть бути використані для оплати будь-яких послуг:

- міжнародних та внутрішніх дзвінків;
- доступу до інтернету;
- оплати тарифного плану;
- виконання платних команд;
- дзвінків на номер «0 900» і т. д.

Важливо знати, що послугу «Екстра гроші» ви можете замовити навіть у роумінгу. Однак отримані гроші можна використовувати тільки для дзвінків на номери абонентів всередині країни перебування та в Україну. Єдиний регіон, де за допомогою «Екстра гроші» можна дзвонити на будь-які напрямки – Туніс.

Однак це обмеження не означає, що ви не можете зв'язатися з друзями з інших країн. Досить підключити інтернет та скористатися месенджером або іншим телекомунікаційних сервісом для спілкування. Витрачати гроші на доступ до інтернету дозволяється.

Варто відзначити, «Екстра гроші» видаються не безкоштовно. За їхнє використання доведеться заплатити від двох до п'ятдесяти гривень, в залежності від суми. Ці кошти знімаються під час наступного поповненням основного рахунку звичайним способом.

Авто «Екстра гроші», їхні плюси та мінуси



Відвідавши форум Kyivstar, ми помітили, що деякі користувачі послуги «Екстра гроші» зіткнулися з проблемою автоматичного нарахування коштів без їхнього відома. Експерти Київстар пояснюють. що трапитися таке може тільки в одному випадку: якщо замовлення послуги було проведено командою *117*7#, котра підключає автомат.

Тоді у разі зменшення суми на основному балансі нижче однієї гривні будуть приходити «Екстра гроші». Запам'ятайте цей факт та деактивуйте послугу після того, як відпала її актуальність за допомогою запиту *117*8#.

Залишайтеся завжди на зв'язку разом з «Екстра гроші» від Київстар!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Київстар
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хрінь повна, замовив екстра гроші щоб скористатись інтернетом та поповнити рахунок. Екстра гроші прийшли, а інтернет не вімкнувся. Плюнув пішов в термінал.
У висновку, замість поповнити рахунок на 150 гривень заплатив 170, бо комісія за Екстра гроші.
Київстар то дно, але немає поки що вибору.
Відповісти
Останні новини
«Екстра гроші» на Київстар: як замовити послугу та вигідно нею користуватися*
13 березень, 2020, 13:02