В історичній частині Луцька просять облаштувати площу «як у Львові»

В історичній частині Луцька просять облаштувати площу «як у Львові»
У Луцьку просять створити зону із ярмарком виробів народних ремесел.

Про це йдеться у петиції Ірини Садової до місцевої влади.

За словами авторки петиції, задля підвищення туристичної привабливості міста Луцька та інтересу до історико-культурної спадщини Волинського краю потрібно ініціювати створення на території «Майдану Ринок» зони для туристів і гостей міста.

"На кшталт «Площі Ринок» у Львові з постійною виставкою-ярмарком сувенірів, художніх та побутових виробів народного промислу та ремесел (поруч з аптекою-музеєм, вул. Данила Галицького)", - йдеться у петиції.

Нагадаємо, у Луцьку на території поблизу замку запланували облаштувати ряди для торгівлі сувенірами, виробами народних майстрів. Окрім того, на частині колишнього Центрального ринку буде парковка і кінотеатр під відкритим небом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ще відбудувати там міську ратушу (Луцьк же має магдебурзьке право)) замість оббльованого Техаса
Відповісти
Та базар заберіть швидше з тими ригаловками,які нам чоловіків споюють.Хочеться спокою і чистоти.
Відповісти
Ось до речі з "ригаловками": кафе старого ринку звідки доноситься "расєйська попса, це з одне з двох місць на території ринку, де не заберуть кафе взагалі або знесуть його в останню чергу. Бо власник цього кафе має всі юридичні права на землю, право власності, ліцензію на продаж алкоголю та всі медичні дозволи. Всі інші, хто торгує на території ринку спекулянти та базарники перебувають на території ринку без дозвільних документів, без права власності на землю та з простроченими ліцензіями та медичними дозволами на продаж продуктів харчування - самовільне зайняття земельної ділянки. Хто сумнівається можете самі перевірити.
Відповісти
ну нема в Луцьку стільки туристів, щоб всі ті ваші суверніри розкуплювати . Особлива в тій частині міста. Краще придумайте - чим туди людей заманити. туди, крім як на базар, ніхто не йде.
Відповісти