Конвекційна піч: особливості та переваги*

Конвекційна піч: особливості та переваги*
Чи бувала у вас ситуація під час випікання солодощів, коли одна частина тіста піднялася й почала активно запікатися, а інша в той час впала й навіть не думає підійматися? Така неприємна ситуація на кухні може зіпсувати весь настрій та відібрати бажання щось готувати. Серед причин цього дехто відзначає неякісні продукти, власну невмілість у збиванні тіста. Проте справжня причина - не якісна піч. Якщо ви більше ніколи не хочете зіткнутися з такою неприємністю, рекомендуємо звернути увагу на конвекційні печі виробництва OREST. Про те, які переваги вони мають, ми розкажемо в нашій статті.

Конвекційна піч: загальні особливості

Конвекційна піч особлива тим, що вона може розвивати температуру до 300 градусів і рівномірно її підтримувати. У конвекційну піч вмонтований вентилятор. Він забезпечує рівномірну циркуляцію гарячого повітря в печі, що сприяє якіснішому приготуванню їжі. Страва рівномірно прогрівається і пропікається. Наприклад, під час випікання коржа для торта ви більше не зіткнетеся з ситуацією, описаною на початку статті. Тісто рівномірно підіймається і запікається. Під час приготування м'яса в конвекційній печі з'являється рівномірна скоринка, яка робить страву вишукано смачною. Будь-яка страва, приготовлена в конвекційній печі, зберігає максимум корисних властивостей. Тому це просто необхідна річ на кухні кожної господині.

Конвекційні печі виробництва OREST: переваги

Компанія OREST від початку свого заснування в далекому 1993 році є найкращою в сфері виробництва техніки для кухні в Україні. Тут займаються виробництвом професійного кухонного обладання, яке використовують найкращі ресторани та кафе країни. Саме тому конвекційні печі виробництва OREST мають низку таких переваг:

1. Вони економні з погляду використання електроенергії, а тому вигідні для використання.
2. Завдяки рівномірній циркуляції гарячого повітря процес приготування страв є набагато швидшим, ніж у печах від інших виробників.
3. Завдяки унікальним технологіям роботи печі продукти зберігають максимум корисних властивостей, а страви виходять соковитими та з насиченим смаком.
4. У печах установлений вентилятор німецького виробництва із нержавіючої сталі. Всі інші елементи печі також виготовлені із нержавіючої сталі. Це забезпечує гарний вигляд печі навіть після кількох років її активного використання.

Конвекційна піч виробництва OREST - незамінна річ на кухні кожної господині. Придбайте собі на кухню таку піч - відчуйте на своєму досвіді всі її переваги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: піч
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.