У Луцьку за обман покупців оштрафували «Фокстрот»

У Луцьку за обман покупців оштрафували «Фокстрот»
Волинське обласне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало підприємство, яке у власних магазинах ТМ «Фокстрот техніка для дому» проводило акцію-обман.

Так, кажуть в АМКУ, в жовтні 2012 року - січні 2013-го відбувалася акція «Картка на знижку до 250 гривень при купівлі від 500 гривень».

Як встановили працівники відділення, на сертифікатах, які розповсюджували в супермаркеті, повідомлялося про надання покупцям знижки від 50 до 250 гривень.

Однак, при здійсненні наступної покупки працівники торгового об'єкту надавали неповну інформацію щодо умов придбання товарів.

Адміністративна колегія територіального відділення АМКУ визнала, що замовчування окремих фактів чи нечіткості формулювань є порушенням законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.

Суб’єкт господарювання визнав порушення та сплатив штраф до державного бюджету.

Підприємство оштрафували на 24 тисячі гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а коппенсація покупцям присуджена! ха!. От і все: "справедливо" - бабки откатом, всі задоволені. Лохи наказані. А їх хтось туда силком привів ????? ОТОЖЁ Ё. А ділитись треба...
Відповісти
Останні новини
У Луцьку за обман покупців оштрафували «Фокстрот»
03 липень, 2013, 15:57