Депутати не проти, щоб козацький отаман очолив інститут на Волині

Депутати не проти, щоб козацький отаман очолив інститут на Волині
Депутати профільної, освітньої, комісії Волиньради підтримали призначення Петра Олешка на посаду ректора Волинського інституту післядипломної освіти.

Відповідне рішення вони прийняли під час засідання комісії, - пише Під прицілом.

Якщо сесія обласної ради затвердить такий проект рішення, Петро Олешко буде ректором інституту післядипломної освіти на три роки. Саме таку тривалість контракту затвердили члени комісії.

Сам Петро Олешко звернувся до депутатів з такими словами: «Я розумію суть проблематики інституту. Зробивши звіт за 2012 рік, я зрозумів що перешкодою є недостатнє технологічне забезпечення, треба оновити матеріально-технічну базу. Якби колеги підтримали проект рішення про затвердження мене на цю посаду, я б почав працювати у цьому напрямку. Я оновлю комп’ютери. Потрібно провести впровадження дистанційного навчання. Як господарник і менеджер, я б не чекав надходжень з держбюджету, а шукав би інші шляхи фінансування. Як благодійник, я обіцяю забезпечення соціального пакету».

Таким чином, члени комісії вирішили рекомендувати депутатам обласної ради призначити Петра Олешка ректором.

Нагадаємо, попередній ректор інституту Михайло Сташенко позбувся крісла «з боями».

Проекти рішень щодо завчасного розірвання контракту з цим керівником кілька разів виносилися на розгляду у сесійній залі, однак для їх прийняття не вистачало голосів. На захист ректора приїздила навіть голова профільного «освітянського» комітету Верховної ради України Лілія Гриневич. Зрештою термін дії контракту скінчився – і голова облради Володимир Войтович затвердив це власним підписом, як і відповідно – небажання продовжити контракт із Сташенком.

Довідка

Петро Олешко - директор благодійного Фонду ветеранів МВС у Волинській області, Головний отаман МГО «Козацтво Запорозьке» Волинський округ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
псц...нема слів...
Відповісти
Рятування Клімчука від залишків прфесіоналів на нінішньому етапі розвитку країни зовсім природнє. Професіонали для диктартури наймита Януковича шкідливі і непотрібні, тому що знають, "як треба" і краще інших бачать, куди котимся. Непотрібні тому, що в сучасних умовах в них все одно нічого не вийде. А наймит Войтович все влаштує.
Відповісти
Ого тепер дипломованих спеціалістів будуть вчити шаблями махати!! ))
Відповісти
ОДА перетворила облраду на кадрове агентство з працевлаштування потрібних ПР людей. Руками депутатів-тушок протягують на керівні крісла навіть тих, хто взагалі немає досвіду роботи. Відколи ця влада сіла на Київському майдані, розпочався парад профффесіоналів. Але ті, хто приймає подачки від Клімчука у вигляді хлібних посад як віддяку за "правильне" голосування у сесійній залі чи перебіжки у "Нову Волинь", до "Патріотів Волині", має памятати красномовний приклад з директором школи-інтернату у Головно Гегерою, який поклав партквиток "Батьківщини" і пішов до регіоналів. Тепер його теж позбавили посади. На його місце мостять голову місцевого осередку ПР, яка не працювала ні завучем, ні директором. Гегеру використали і викинули - свого ж однопартійця. Теж буде й з Олешком.
Відповісти
у Довідці помилка у прізвищі - ОлешкО
Відповісти
Останні новини
Депутати не проти, щоб козацький отаман очолив інститут на Волині
04 липень, 2013, 11:06