Оригінальні сонцезахисні окуляри: як носити та де замовити?*

Оригінальні сонцезахисні окуляри: як носити та де замовити?*
Ви знаєте хоча б одну людину, яка б ніколи в житті не одягала сонцезахисні окуляри? Таких, напевно, одиниці. І не дивно! Адже сонцезахисні окуляри – це не лише стильний аксесуар, а й надійний захист для наших очей. До того ж, придбати стильні брендові окуляри від Dior, Gucci, Versace, Balenciaga та Givenchy тепер можна і в нашій країні. Як? Для цього достатньо зайти в інтернет магазин сонцезахисних окулярів.

Наскільки корисно носити сонцезахисні окуляри?

Сонцезахисні окуляри захищають наші очі від впливу ультрафіолету, який, у свою чергу, здатний провокувати розвиток небезпечних захворювань. Крім цього, окуляри оберігають зону навколо очей від появи зморшок, за що їх просто обожнюють жінки. І мова йде не лише про літню пору, а й про сонячні морозні дні, коли промені відбиваються від білого снігу та потрапляють до наших очей. Чи всі сонцезахисні окуляри корисні? Ні! Саме тому важливо звертати увагу на відсоток захисту кожної моделі, дані про який розташовані на етикетці.

Чому варто купувати лише брендові сонцезахисні окуляри?

1. Унікальний дизайн. Над створенням кожної моделі брендових сонцезахисних окулярів працює ціла команда професіоналів. Кожна деталь тут продумана до дрібниць. Завдяки цьому оригінальні окуляри не лише гарно виглядають, а й створюють відчуття максимального комфорту в процесі користування.
2. Висока якість. Брендові окуляри, на відміну від дешевих підробок, виготовляються лише з високоякісних матеріалів. Підтвердженням цьому являються відповідні сертифікати. До того ж, в супроводжуючих документах завжди зазначаються характеристики моделі та коефіцієнт затемнення.
3. Тривалий термін експлуатації. Придбавши один раз дорожчу модель сонцезахисних окулярів, ви зможете користуватися ними не один рік. Головне – правильно доглядати за таким аксесуаром.

Як правильно носити сонцезахисні окуляри?

Насправді, це універсальний аксесуар, який поєднується з максимально різними образами. Такі окуляри можуть пасувати як до спортивного одягу, так і до ділового костюму. Головне – вдало підібрати оправу та не порушувати правил етикету. Про які правила йде мова? Стилісти радять:

• не носити темні окуляри в похмуру погоду;
• знімати аксесуар під час перебування в приміщенні та розмов з людьми (виключення – пляж, пляжне кафе);
• класти окуляри на стіл (краще надавати перевагу сумочці або кишені);
• носити окуляри на волоссі чи на шиї.

Ну а якщо ви не в змозі самостійно обрати стильні окуляри, краще звернутися до професіоналів, які допоможуть швидко впоратися з цим завданням

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: окуляри
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.