На Волині військові згадували війну в Іраці та стріляли. ФОТО

На Волині військові згадували війну в Іраці та стріляли. ФОТО
У Володимир-Волинському гарнізоні для 80 офіцерів влаштували дводобові збори, під час яких вони стріляли, керували бойовими машинами, згадували бойові дії в Іраці та говорили про реформу армії.

Незвичності цьому заходу додало те, що офіцери рангу командира батальйону або дивізіону, упродовж зборів діяли у ролі своїх підлеглих: солдатів-стрільців, кулеметників, гранатометників тощо, - повідомили в Регіональному медіа-центрі МО України.

Відразу після прибуття до військової частини у Володимирі-Волинському їх розподілили для виконання завдань на посадах рядового складу.

У перший день збору учасники обговорали тактичні напрацювання та досвід, отриманий у результаті бойових дій в Республіці Ірак. Також порушувались питання сучасних тенденцій трансформації збройних сил та досвід впровадження країнами Центрально-Східної Європи євроатлантичних стандартів бойової підготовки.



Наступного дня командири підрозділів змагалися у виконанні вправ навчальних та контрольних стрільб зі стрілецької зброї та озброєння бойових машин вдень і вночі, виконували нормативи із вогневої підготовки та предметів індивідуальної та колективної підготовки.

Також під час зборів для командирів влаштували підйом за тривогою.



Завершальним етапом комплексного заняття стало виконання офіцерами стандартного завдання колективної підготовки у здійснені наступу з ходу у складі авангарду та веденні маневреної оборони у смузі забезпечення.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині військові згадували війну в Іраці та стріляли. ФОТО
05 липень, 2013, 08:26