У Києві дворічна дитина отруїлася алкоголем

У Києві дворічна дитина отруїлася алкоголем
На Подолі в Києві дворічна дівчинка отруїлася алкоголем і була госпіталізована.

Тепер здоров'ю дівчинки нічого не загрожує. Як з'ясувалося, мати дитини разом із сусідами пила спиртне, тоді дівчинка і випила алкоголь. Про це повідомляє Кореспондент, посилаючись на повідомлення пресслужби поліції столиці.

"Вчора близько 17:00 в Подільське управління поліції від лікарів надійшло повідомлення про те, що з вулиці Нижньоюрківської госпіталізована дворічна дівчинка з гострим алкогольним отруєнням. За вказаною адресою негайно виїхали співробітники сектору ювенальної превенції. Правоохоронці поспілкувалися із сусідами й оглянули приміщення, у якому проживає малолітня", - сказано в повідомленні.

Як з'ясували правоохоронці, мати дівчинки разом із сусідами на кухні гуртожитку вживала алкоголь, а маленька дочка була поруч і випила спиртне. Коли дитині стало погано, сусіди викликали лікарів. Після отримання першої медичної допомоги дівчинці стало краще.

Тепер щодо матері склали протокол про адмінправопорушення за статтею про невиконання батьками обов'язків з виховання дітей. Санкція статті передбачає накладення штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів громадян.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.