«Волинь» вчетверте перемогла в Словенії

«Волинь» вчетверте перемогла в Словенії
Луцька «Волинь» здобула четверту перемогу на другому тренувальному зборі, який відбувається в Словенії.

«Хрестоносці» у місті Баковці зіграли 4 липня шостий товариський матч, - повідомили у клубній прес-службі.

Суперником «червоно-білих» вдруге стала хорватська команда – «Задар», який у минулому чемпіонаті фінішував на 9 місці. Матч пройшов за цілковитої ігрової переваги команди Віталія Кварцяного, яка забила чотири рази, залишивши власні ворота недоторканими.

Гольовий «почин» зробив вже на 6 хвилині один із новачків команди. Він за рахунок індивідуальної майстерності підхопив м’яча на підступах до штрафної, прокинув його між двома захисниками і потужно пробив у дальній кут воріт – 1:0.

Вдруге засмутив хорватів Ян Масло, який після кутового у виконанні Скоби, перестрибнув захисників – 2:0.

Заміни, які зробили тренери «Волині» у другому таймі, не зламали гри й вже в дебюті тайму «Волинь» ще раз відзначилася. Никитюк перехопив м’яча в центрі поля й розрізним пасом кинув в прорив Олексія Бабиря. Той у дотик надіслав м’яча у дальній кут – 3:0.

А завершив гольову фейерію захисник Ян Масло. Йому на 62 хвилині довірили пробиття штрафного із 26 метрів й словак точним ударом поклав м’яча у нижній правий кут воріт «Задара», встановивши таким чином остаточний результат матчу - 4:0.

Лучани мали ще кілька нагод догромити суперника, але не скористалися ними. Красномовно про гру свідчить і статистика кутових: 8-2 на користь лучан.

Отож, у неділю вранці «Волинь» відіграє останній спаринг на зборах (суперник уточнюється) і увечері відбуде до України.

Нагадаємо, що це вже четверта перемога «Волині» на зборах у Словенії. В попередніх матчах «хрестоносці» здолали іранський «Сепахан» 1:0, австрійський «Штурм» 2:0, румунський «Брашов « 2:0 й зіграли у нічию із словацький «Кошице» 2:2 та хорватським «Динамо» 1:1. Різниця забитих-пропущених голів складає 12:3.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.