Зарплатними боргами ФК «Волинь» займається міліція

Зарплатними боргами ФК «Волинь» займається міліція
Прокуратура відкрила провадження щодо зарплатних боргів ФК "Волинь" перед президентом клубу Василем Столяром (на фото).

Про це у відповідь на запит Столяра, який є депутатом Волинської обласної ради, повідомили у прокуратурі Волині, - кажуть в прес-службі облради.

У запиті бізнесмен повідомляв правоохоронців, що міліція надто довго, на його думку, розслідує справу щодо боргів клубу.

"Стосовно поданої Вами заяви про невиплату заробітної плати ТзОВ "футбольний клуб "Волинь" повідомляю, що остання внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань у визначені законом строки та відразу ж 15.12.2012 СВ Луцького МВ УМВС України в області по ній розпочато досудове розслідування.

З метою забезпечення ефективного розслідування по даному кримінальному провадженню, постановою прокурора області від 28.03.2013 здійснення подальшого досудового розслідування по ньому доручено СУ УМВС України в області. Нагляд у формі процесуального керівництва за ходом розслідування даного провадження здійснюється галузевим відділом прокуратури області", - йдеться у листі-відповіді, який підписав заступника прокурора Валерій Невірець.

Нагадаємо, президент ФК "Волинь" Василь Столяр в судах намагається стягнути із клубу заробітну плату.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд, Столяр
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хм, и какой смысл вкладывать в клуб 72 миллиона долларов(со слов Столяра в чате на ВН), а теперь "скиглити" за пару десятков тысяч гривен зарплаты?
Відповісти
Вася согласись, что тебя переплюнули.Такова реальная жизнь.Понимаю,что у тебя были другие планы.
Відповісти
Депутат обласної ради подає депутатський запит про невиплату йому зарплати - дійсно проблема, якою повинні займатися народні обранці. Вася, згадай людей яким ти не виплатив зарплату: тренерів дитячої футбольної школи, працівників Флори, Феміди-інтер і т.д., людей яких ти кинув, оформивши на них кредити, а в них зараз забирають житло. Побійся Бога.
Відповісти