Дем’яненко обіграв Газзаєва

Дем’яненко обіграв Газзаєва
7 лютого футболісти луцької «Волині» зіграли матч із російською «Аланією» - волиняни перемогли з мінімальним рахунком.

Про це інформує прес-служба ФК «Волинь».

Зустріч із іменитим суперником, якого тренує президент клубу, відомий українським уболівальникам «коуч» - Валерій Газзаєв.

«Волинь» (Луцьк, Україна) - «Аланія» (Владикавказ, Росія) – 1:0

7 лютого, 10.45

Cтартовий склад «Волині»: Неділько, Сімінін, Шандрук, Шарпар, Леандро, Скоба, Герасимюк, Лопес, Пилипчук, Майкон, Пищур

Перипетії матчу можна простежити за текстовою он-лайн трансляцію контрольного матчу луцької «Волині» проти лідера першого російського дивізіону - владикавказької «Аланії»

«Погода сьогодні сприятлива для матчу й футболісти поки розминаються перед поєдинком.

3 хвилина. ГООООЛ!!! «Волинь» заробила право на штрафний з правого флангу. До м'яча підійшов Герасимюк і поки усі очікували на подачу в карний, Олег несподівано пробив точно у верхній правий кут воріт суперника, а-ля Пічкур у пам'ятному гостьовому поєдинку з «Арсеналом» - 1:0 на користь «Волині».

15 хвилина
. Суперники виконали штрафний з лівого флангу. Після подачі у карний лучан до м'яча ніхто не дотягнувся і той влучив у штангу.

16-30 хвилини. Початок матчу загалом пройшов в атаках «Волині», однак нині нашим суперникам вдалося перехопити ініціативу. Втім, гра триває більшою мірою у центрі поля без особливих загроз для воріт обох команд.

31-40 хвилини. В ігровому плані матч й надалі триває без якихось загрозливих моментів. Однак, кавказька команда проявляє свій нестримний і упертий характер – «Аланія» розпочала багато й грубо фолити, а в одному з епізодів гравці суперника спробували вчинити бійку, та арбітр поєдинку зумів вгамувати пристрасті.

44 хвилина. Пилипчук з лівого флангу віддав м'яч під удар Пищуру і Олександр традиційно потужно пробив по воротам. Проте кіпер «Аланії» якимось чудом, але зумів зреагувати на цей постріл, шкіряний відскочив від воротаря, влучив у стійку й по лінії воріт відлетів на Майкона. На жаль, нападник від такої несподіванки не встиг вчасно зреагувати і переправити м'яча в сітку.

Розпочався другий тайм Перерва у грі була нетривалою і команди знову вийшли на поле. «Аланія» на другий тайм ледь не повністю змінила свій склад. Лучани ж грають без замін.

46-60 хвилини. Після відпочинку свіжіші гравці «Аланії» більше контролюють м'яч. Однак, «Волинь» грамотно діє в захисті і до загроз воротам справа не доходить.

60-75 хвилини.
Поступово стартова активність суперників зійшла нанівець і гра вирівнялася. «Волинь» мала чудовий шанс аби забити другий гол, коли захисники «Аланії» помилилися при створенні штучного положення «поза грою» і Майкон вийшов сам на сам з воротарем. Форвард перекинув, було, м'яч через кіпера, однак останній у неймовірному стрибку зумів зачепити шкіряного кінчиками пальців й ліквідував загрозу.

76-85 хвилини. «Аланія» пішла у напад і притисла лучан до власних воріт. Суперники відчутно тиснуть, але до небезпечних ударів по воротам Неділька справа не доходить.

86-90 хвилини. Останні хвилини гри пройшли під компанемент атак російського клубу, однак матч все ж завершився перемогою «Волині» - 1:0. На останній хвилині гри попередження одержав Майкон, який грубо атакував суперника, і справа ледь не завершилася бійкою - та знову свій професіоналізм продемонстрував суддя.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.