У Луцьку піймали чоловіка, який привіз сміття із села, аби викинути його у місті

У Луцьку піймали чоловіка, який привіз сміття із села, аби викинути його у місті
У місті Луцьк на вулицях Львівська та Даньшина «на гарячому» піймали чоловіка, який, який привіз своє побутове сміття із села Боратин, щоб викинути на території загального користування в обласному центрі.

Про це працівники департаменту муніципальної варти повідомили на своїй сторінці у Facebook.

Правоохоронці жартома назвали чоловіка «сміттєвою зозулею» і повідомили, що за таке правопорушення йому «світить» штраф від 340 до 1360 грн. (Порушення ст.152 КУпАП, п.п. 2.5.5.1.1 Правил благоустрою міста).

Інформацію передали на розгляд адміністративної комісії за місцем його проживання – у село Боратин.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чоловік працює і сплачує податки в Луцьку? Підозрюю, що муніципальній варті просто нєфіг що робити за кошти платників податків.
Відповісти
Все правильно,нужно было бы возле переезда в посадку отвезти,или ближе к стырю выбросить.Ибо нефик нам в город свой мусор везти.Шутка.Работают муниципалами люди тупые,но исполнительные.
Відповісти
Правильно зробив
Відповісти
Хіба тільки на Львівській викидають? У нас на Дубнівській, як добрий день!!!! ЇДУТЬ З прилеглих сіл на роботу і по дорозі викидають в наші міські контейнера мішками. А є такі, навіть з машини не виходить, опустив скло і швирнув, а там попало, не попало в бак мало його цікавить, не йому ж прибирати. І ще не одного не оштрафували!!!!
Відповісти
Маніципальна варта вишукують одного дядька чи старого якогось дідуся, що не чинить їм ніякого опору і не бажає сваритися. А тому видно як він сам підписує протокол складений на самого себе. Друга справа коли зупиняєш водія як ви пишете, який через фіртку викидує сміття на проїжджу частину, то таких муніципали не зупиняють, вони таких побоюються, дивишся одна машина, друга, третя зупинились, і ще можна за таке чіпляння по спині чи морді отримати бітою. То муніципали до таких не чіпляються. Хоча наводити порядок в Луцьку необхідно. Ті сволочі, що викидують сміття через фіртку 100 % негідники та нахаби, їх треба в першу чергу на місце ставити та штрафувати. Тількт немає кому цей порядок наводити. Хотів би я бачити очі такого негідника і його здивування, коли б йому під вхідні двері квартири так викинули сміття.
Відповісти
Муніципальні "сміттєві дятли" самі закон читали ?

2.5.5.1.1. Засмічувати і забруднювати власні, прилеглі/закріплені території матеріалами, конструкціями, відходами, накопиченням снігу та криги тощо;


Відповісти
Мусор был выкинут в специально отведённом месте - нарушения никакого нету
Відповісти
Тепер той мусор в обочинах обабіч дороги буде лежати.Зробили сенсацію ,тепер ще хай оштрафують за те що в туалет в луцьку сходив а не всебе в селі.
Відповісти
Я на кіївсїькій плачу гроші за вивіз мусору а такі як цей не платять і привозять в Луцьк такщо не треба його захищати твій мусор плати і без проблем будуть в тебе забирати
Відповісти
На мою думку,якщо людина викинула сміття в сміттєвий бак то нічого поганого вона незробила.Можливо там де живе цей чоловік сміття взагалі незбирають,або збирають раз в тиждень.Чому вони незатримують тих хто вивозить сміття цілими прицепами і викидають біля дороги,в лісі,комусь на полі,будь де
Відповісти
Розкрили злочин століття, браво... Автору ідіоту премію за цю статтю.
Відповісти
я вважаю це краще ніж якби він викинув десь в лісі чи в річку!
Відповісти
Проблема сидить глибше ніж здається - не в багатьох селах є організований вивіз сміття. Ще менше в селах є бажаючих/спроможних оплачувати такий вивіз. Отже свідомий чоловік який не захотів викинути сміття на дорозі/ біля річки/ в лісі (необхідне підкреслити) зараз отримує штраф. Відповідно до закону чинить не правильно, але як зробити правильно?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку піймали чоловіка, який привіз сміття із села, аби викинути його у місті
24 липень, 2020, 10:15