Як американка вчила лучан англійської мови

Як американка вчила лучан англійської мови
У Луцьку волонтер Корпусу Миру США в Україні Мішель Тодд провела перше заняття з англійської мови для журналістів та громадських активістів.

4 липня в приміщенні Волинського прес-клубу відбулося перше заняття з англійської мови, - пишуть Волинські новини.

Як з’ясувалося, чимало журналістів та громадських діячів хочуть вивчити цю мову, або підтягнути свої знання, спілкуючись із носієм мови. На перше заняття прийшло декілька десятків людей.

Мішель Тодд після короткого знайомства запропонувала присутнім виконати жартівливе завдання. Потрібно було продовжити казку про жабеня, у якого не було ніг, однак воно дуже хотіло знайти собі пару й одружитися. Виконувати завдання потрібно було письмово.

Оскільки бажаючих вивчити англійську мову було чимало, то Мішель поділила своїх учнів на дві групи. Кожна отримала папірець. Усі учасники могли долучитися до створення казки, описавши свій розвиток подій в цій неймовірній історії. Що й казати, результат вийшов дуже цікавий. Хтось пророкував жабеняті цікаву подорож, а хтось узагалі – королівське життя.

Далі на присутніх чекало складніше завдання. Згідно з легендою, у центрі міста пролунав вибух, кожен, як радіоведучий повинен був повідомити громадянам цю інформацію й не посіяти паніки, а навпаки - заспокоїти й підказати шляхи евакуації з небезпечного району. Вийшло це не у всіх. Одна з груп порадила своїм «слухачам» швидко збирати речі, хапати найбільші цінності, рідних, і мчати у аеропорт.

Щоб спілкування у клубі було цікавішим, Мішель Тодд запропонувала своїм учням, аби зазначили теми, на які хотіли б порозмовляти під час майбутніх занять. На аркушах, які американка отримала від обох груп, було багато пропозицій. Насамкінець Мішель Тодд роздала присутнім папірці з номерками. Для чого – стало зрозуміло потім. Мішель вирішила провести лотерею. Навмання називала числа, а ті, в кого на папірці вони значилися, отримували подарунки: солодощі та навіть гроші.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О, Лучик шось малює...
Відповісти
оформляє підписку про співпрацю з ЦРУ
Відповісти
та це ж якесь мавпо!
Відповісти
Я її бачив в маршрутці, виглянула у вікно а там наші перехожі так позавмирали і ржака така настала, дивилися як на мав..у, гггг....
Відповісти
А мені, якщо чесно, набридло вже дивитись на "інтелектуальні" мармизи наших алкоголіків, яких на Волині (особливо на селі) хоч греблю гати. Набридлі злі і пісні обличчя лучан. Набридла їхня манера вдягатися. Набридла їхня манера срати і розкидати сміття скрізь, де тільки можливо. Набрид їх рабський менталітет і неосвіченість. Саме у людях, котрих я щодня бачу на вулицях мого рідного міста є більше мавп'ячого, ніж у всіх чорношкірих разом взятих. І вони ще хочуть в Європу — о, Боже! Сидіть в своєму поліському селі, і нікуди не висовуйтесь.
Відповісти
Учит как правильно деньги просить...
Відповісти
Мені соромно за наших. Пальцем тикати на чорношкіру людину. Культуру проср...ли ВКАНТАКТЕ і на АДНАКЛАСНІКАХ
Відповісти
а чому так мало людей?
Відповісти