Нардеп Мартиняк підтримує спортсменів*

Нардеп Мартиняк підтримує спортсменів*
На ім’я народного депутата України Сергія Мартиняка щодня надходить чимало звернень. Значна частина їх стосується фінансової підтримки волинських спортсменів, які захищають честь нашого краю не лише в Україні, а й за її межами.

Найближчим часом (10-14 липня) у місті Донецьку відбудеться Чемпіонат світу із легкої атлетики серед юнаків.

Представляти Волинь буде Оксана Гач. Затрати на поїздку у розмірі 6 тисяч гривень лягають на плечі батьків, які не в силах оплатити її у повному обсязі.

«Моя донька виграла чемпіонат України з бігу на 2000 м з перешкодами і отримала право представляти Волинську область на чемпіонаті світу із легкої атлетики. Вона єдина спортсменка від області, яка захищатиме честь нашого краю», - розповіла мама дівчини Надія Дацюк.

Народний депутат України Сергій Мартиняк оперативно відгукнувся на прохання батьків і виділив на поїздку благодійну допомогу у розмірі 2 тисячі гривень.

«Сергій Васильович – єдиний, хто відгукнувся на наше прохання, - наголосив батько спортсменки Ігор Гач. – Цього року ми не отримали жодної фінансової допомоги від фізичних осіб та організацій».

Благодійний фонд Сергія Мартиняка «Європейський вектор» закупив два комплекти спортивних форм для футбольних клубів Горохівського району. Так, футболісти ФК «Підбереззя» (село Підбереззя) та ФК «Зоря» (село Журавники) згідно із проханням на днях отримають нові спортивні костюми.

На честь такої події футбольні клуби зіграють у товариському матчі і продемонструють, що спорт на селі розвивається.



До благодійного фонду «Європейський вектор» звернулася також дирекція Луцької ДЮСШ №2 Волинського обласного ФТС «Україна» із проханням надати фінансову допомогу для тренування та участі Тараса Петрика в Чемпіонаті України по шахам серед дітей віком до 10 років.

Цей Чемпіонат відбудеться весною 2014 року у місті Миколаїв, але тренуватися потрібно задовго до змагання. Сергій Мартиняк надав благодійну допомогу у розмірі 2 тисячі гривень і побажав успіху юному шахматисту.

«Мені приємно, що Волинська область має багато спортсменів, зокрема досить юних і талановитих. На жаль, сьогодні держава не приділяє велику увагу розвитку спорту на селі, часто люди повинні самі оплачувати собі поїздки, при цьому здобуваючи перемоги не для себе, а для міста, області, країни. Завдяки таким ентузіастам в Україні і за кордоном знають, що на Волині є хороші легкоатлети та шахматисти. Особисто я за здоровий спосіб житті і розвиток професійного спорту у нашому краї, тому буду і надалі підтримувати наших спортсменів», - сказав народний депутат України Сергій Мартиняк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Мартиняк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
аж 2 тисячі гривень!!!!!!! Ото розкошелився...
Відповісти
Мартиняк самий великий жлоб серед усід волинських нардепів.
Відповісти
Привіт!
Ніхто нікомк не забороняє дати більше!
Відповісти
Якщо дитині треба 6 тисяч, то 2 тисячі -це 1/3 суми. Вважаю, що це нормавльна допомога.
Відповісти
Вітів - найщедріший!
Відповісти