У Луцьку через небезпечну котельню перекриють проспект Волі. ФОТО. ВІДЕО

У Луцьку через небезпечну котельню перекриють проспект Волі. ФОТО. ВІДЕО
Працівники ДКП «Луцьктепло» планують перекрити рух транспорту проспектом Волі через прокладання тепломереж.

Нині вони риють траншеї в дворах будинків №5 та №7, - пише Під прицілом.

За словами комунальників, вони прокладають новий трубопровід для підведення централізованого теплопостачання до будинку №4 на проспекті Волі.

Як повідомлялося раніше, «Луцьктепло» має намір закрити котельні в будинках №№4 та 8. Зокрема, в четвертому працює котельня, експлуатація якої заборонена. Тож комунальники вирішили підключити квартири цього будинку до систем централізованого теплопостачання.

Однак, котельня централізованого теплопостачання розташована через дорогу, тому працівникам «Луцьктепла» треба прокласти труби через проспект Волі.



«Ми зараз проводимо усі підготовчі роботи для прокладення труб. Ось є весь проект та документація. Коли все буде готово то нам прийдеться перекривати проспект Волі, аби прокласти тепломережу до будинку. Певно прийдеться вночі…», - розповів представник ДКП «Луцьктепло».

Таким чином, за словами комунальників, щонайменше на ніч їм доведеться перекривати проїзд для автомобілів по проспекту Волі, однак це може затягнутись і на добу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Котельная на Ярощука? А если подумать?))) Ребята на какой улице Майдан, вы все прекрсано знаете, а где котельная не знаете?
Відповісти
Дякуємо. Виправили
Відповісти
Угу, но не все. "Однак, котельня централізованого теплопостачання розташована через дорогу" - понятие "через дорогу", подразумевает - на противоположной стороне улицы. Котельная расположена метров за 700-800 от Воли, 4, а через дорогу расположена теплотрасса.
Відповісти
А чому МНС риє? Вони частина Луцьктепло?
І взалалі це повний бред!!! Тягнути 1 км труб? Простіше невеличкі котельні в будинку запустити або автономне опалення (у всіх тих будинках є колонки) але ж як тоді гроші пизд-и?!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку через небезпечну котельню перекриють проспект Волі. ФОТО. ВІДЕО
05 липень, 2013, 12:49