Через карантин у волинському санаторії «Лісова пісня» відгородили комунальний пляж

Через карантин у волинському санаторії «Лісова пісня» відгородили комунальний пляж
Лікувальний пляж волинського обласного санаторію «Лісова пісня» відгородили від пляжу загального користування. У санаторії кажуть, зробили це у зв'язку з ситуацією, що склалася через обмежувальні карантинні заходи.

Як інформує власкор «ВолиньUA», нововведення викликане цьогорічною ситуацією, яка склалась через пандемію коронавірусу, коли тривалий час санаторій не працював і потерпав від збитків. Натомість сьогодні він — перенасичений відвідувачами, яких на лікувальному пляжі в сонячну погоду може бути забагато.

Як стверджують відповідальні працівники колективу санаторію, встановлена огорожа дає можливість, з одного боку контролювати потік та кількість відпочиваючих на комунальному пляжі (відповідно до карантинних вимог), а з іншого — дещо поліпшити непросту фінансову ситуацію на комунальному підприємстві, власником якого є Волинська обласна рада.

"Комунальний пляж санаторію відповідно облаштували, на відміну від пляжу загального користування, що знаходиться поруч. А за створений тут комфор, т за вкладені санаторієм у це кошти, відповідно, санаторій має право брати помірну додаткову платню. Абсолютна більшість відвідувачів це розуміють", — коментують ситуацію у керівництві санаторію.

Утім, таке нововведення викликало невдоволення у певної частини відвідувачів, які не можуть потрапити на лікувальний пляж зі сторони пляжу загального користування.

Утім, як запевнили в коментарі «ВолиньUA» відповідальні представники санаторію, огорожу встановили на цілком законних підставах.

Санаторій отримав відповідні дозволи, а правоохоронні служби про цю ситуацію поінформували.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а як то він став "лікувальний "пляж?? а через три метри жве не лікувальний . Ще шо придумаєте , щоб злюдей гроші збити, і " покращити свою матеріальну ситуацю" . І головне - дозволами хваляться. А який дибіл давав дозвіл - що суперечить Закону. Потім, через роки почнуть валити, розбиратись, і казати :тож так вже давно, то вже можна".
Відповісти
Убога, не твого розуму справа. "Лісова пісня" - перлина Полісся!
Відповісти
Чучело, ти було, в санаторії? Чиста території (сортування сміття, урни для використаних засобів індивідуального захисту...); відремонтовані корпуси; якісною бруківкою викладена освітлена набережна... Чотириразове харчування : снівіданок, обід, "полуднік", вечеря. В номерах кондиціонери, LCD телевізори, якісна сантехніка, меблі, посуд!!! Привітний персонал...
Відповісти
Продай пончик (за 20 грн!!!) - заплати за пляж і не коментуй теми, які явно виходять за межі твого розумового розвитку.
Відповісти
Щось не подобається - міняй сусідство, піндуй на Гряду/Світязь, тільки не скули потім, що грязно, шумно і п'яні неадеквати на кожному кроці, в тому числі за кермом!!!
Відповісти
Останні новини
Через карантин у волинському санаторії «Лісова пісня» відгородили комунальний пляж
27 липень, 2020, 01:18