Бойовики порушили перемир'я на Донбасі

Бойовики порушили перемир'я на Донбасі
Окупанти на Донбасі порушили перемир'я, яке почало діяти з опівночі 27 липня.

Про це повідомив командувач Операції об'єднаних сил Володимир Кравченко на брифінгу, пише "Уніан".

«На жаль, з боку противника в 0:20 - 0:45 був обстріл підрозділу 36-ї окремої бригади морської піхоти зі стрілецької зброї, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів», - сказав Кравченко під час брифінгу.

За його словами, втрат з української сторони немає. «Наші підрозділи поки мовчать. Той обстріл, який був вночі, загрози життю і здоров'ю особового складу не ніс», - підкреслив командувач ООС.

Також він повідомив, що близько 9:00 ранку в смузі відповідальності 79-ї бригади бойовики здійснили три обстріли. Кравченко підкреслив, що ситуація в зоні конфлікту залишається під контролем.

Нагадаємо, 27 липня, о 00:01 на лінії розмежування на Донбасі почався режим повного і всеосяжного припинення вогню. Українські військові заявляють, що готові дати відсіч у разі, якщо підтримувані Росією бойовики знову почнуть обстріли.

У неділю, 26 липня, за кілька годин до оголошеного перемир'я відбулася телефонна розмова між президентом України Володимиром Зеленським та президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скільки ще будуть бавитись з цим "перемир"ям?".Хіба з шакалами можна про щось домовитись? Тільки повне знищення під контролем США, Великобританії,Полщі і Прибалтійських країн.В такому разі Путін не ризикне переходити до активної фази.Інакше_Україна_Афганістан в Європі.
Відповісти
яка несподіванка
Відповісти
терпіння і тільки терпіння скоро тіко казка мовиться
Відповісти
скільки можна болванити електорат фейковими перемир"ями з супостатом ? - вони зривались майже 30 разів.. де погоджена сторонами система санкцій за їх зрив ?..
Відповісти
Ти в своїй коханій Полщі навчись відрізняти йоршик від вантуса.
Відповісти
Ти в своїй коханій Полщі навчись відрізняти йоршик від вантуса.
Відповісти
Не дай Боже такої війни як ти кажеш, всі ті держави будуть тільки дивитися і багатіти як Україна буде розпадатися і помирати... так що краще поганий мир чим люта війна
Відповісти
Знищення під контролем? :) Це щось нове! :) Перегрілись мабуть! Йдіть но повоюйте, злізьте з дивану :)))
Відповісти