У Луцьку представили «путівник для абітурієнта»

У Луцьку представили «путівник для абітурієнта»
Громадська мережа «ОПОРА» представила у Луцьку збірник рекомендацій для цьогорічних вступників «Вступ 2013: алгоритм абітурієнта».

Презентували збірник у п’ятницю, 5 липня у прес-центрі «Волинь Медіа».

Координатор кампанії громадського спостереження громадянської мережі «ОПОРА» за вступної кампанією 2013 року Дмитро Безвербний розповів, що такий посібник створений для того, щоб роз’яснити абітурієнтам основні правила та процедури виборчої кампанії, попередити класичні помилки.

«Цей путівник - це узагальнення умов прийому до вищих навчальних закладів, де зібрані відповіді на найбільш поширені питання, які хвилюють абітурієнтів», - зазначив Безвербний.

У путівнику є інформація про основні документи, які необхідно зібрати для подання заяви на вступ у виш, процедуру подання, тривалість кампанії. Також автори роз’яснюють, як правильно подавати електронну заяву, де брати необхідні дані.

Є інформація про особливості проведення творчих конкурсів, механізм нарахування конкурентних балів. Роз’яснено, що таке позаконкурсний вступ, та які категорії абітурієнтів можуть на нього розраховувати. Також можна дізнатися, хто має прав на першочерговий вступу виші.

Електронну версію посібника для абітурієнта» можна знайти на сайті громадської мережі «ОПОРА»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вступ-2013
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
добре, але трохи запізно - 5-тий день вступної кампанії...усі визначились, усі в роз'їздах і пошуках "свого" вузу...треба було це робити ще до випускного
Відповісти
Останні новини
У Луцьку представили «путівник для абітурієнта»
05 липень, 2013, 14:50