Волинь отримає 240 мільйонів від Світового банку

Волинь отримає 240 мільйонів від Світового банку
Волинська область на розвиток медицини отримає 240 мільйонів гривень від Світового банку.

Про це 5 липня заявив голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук.

За його словами, результати співпраці з фінансовою установою перевищили його очікування. А в ОДА придумали, на що саме витрачатимуть ці гроші.

«Це стосується п’яти напрямків. Перший – первинка, сімейні лікарі, амбулаторії, ФАПи, швидкі допомоги. Другий напрям – це третій рівень, що стосується обласних закладів. Звичайно, кардіо та серцево-судинні діла займають чільне місце в цих грошах. Займемося цукровим діабетом.

І мінімально – другий рівень, тобто те, що треба робити в районних лікареньках. Вони також мають бути достойними», - прокоментував губернатор.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Толик, прочти два последних абзаца и попытайся найти в них смысл.)
Відповісти
Тупо,одним словом "словесний понос"...Де конкретика? БРЄД!!!
Відповісти
Чи є потреба повторювати "цитати" Клімчука? Всім відома мова обласного балагура, його стиль викладки і ми до них звикли, як до осінньої мряки. То ж, чи так необхідна пряма мова. Чи ви замість інформацій подаєте фейлетони? До речі, попросіть в одного з інформаційних агентств (Укрінформ, УНІАН, Інтерфакс-Україна, 24UkrNews, УНН, ВВС Україна і т.д.) стандарти подачі інформацій (чи так званих новин): вони обовязково вам вишлють його на 10-12 сторінках. Існують загальноприйняті стандарти - як розміри взуття, костюма, лікарського препарату чи презерватива. А колесо винайдене Китаєм кілька тисяч років тому: нам залишилось ним лише користуватись.
Відповісти
А відмити?
Відповісти
На будівництві 7-10%, на дорогах 20%, а тут думаю мінімум 20-30% відмию, потрібно ж покращити ситуацію в сім'ї волинській
Відповісти
Останні новини
Волинь отримає 240 мільйонів від Світового банку
05 липень, 2013, 16:26