Нардеп з Волині вимагає заборони реклами алкоголю та цигарок

Нардеп з Волині вимагає заборони реклами алкоголю та цигарок
Народний депутат України Анатолій Вітів (ВО "Свобода") став співавтором законопроекту про заборону реклами алкогольних, слабоалкогольних напоїв, пива, тютюнових виробів та відповідних торгових марок.

Автори документу пропонують заборонити рекламу алкогольних і тютюнових виробів та пов'язаних із ними торгових марок, знаків для товарів і послуг, під якими їх випускають, спонсорування теле-, радіопередач і заходів із використанням таких торгових марок, а також посилити механізм державного управління рекламною діяльністю в Україні, - повідомили у партійній прес-службі.

Співавтор документу Олексій Кайда назвав споювання українців "страшним інструментом знищення нації".

"Початком цього є саме реклама алкоголю, тютюнових виробів, яка впливає на реалізацію продукції. Замість пропагування здорового способу життя, духовних та моральних цінностей, щодня по телевізору рекламують алкоголь і тютюн, які згодом молоде покоління українців сприймає як буденні речі.

Наша країна вимирає, що підтверджує статистика. Не останню роль у цьому відіграють і шкідливі звички, адже Україна посідає одне з перших місць у світі за вживанням алкоголю серед дітей та молоді. Нерідко рекламні кампанії апелюють до "красивого, веселого, безтурботного життя", для якого "необхідним" атрибутом є алкогольно-тютюнова продукція. А проблема пияцтва молоді становить особливу небезпеку для майбутнього держави. Тому необхідні рішучі заходи, в тому числі і законодавчі, у царині боротьби зі зловживанням алкогольними та тютюновими виробами", – наголосив Олексій Кайда.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А сам смердить тютюном щ й горілку дудлить.Який приклад
Відповісти
Так він же верховинець. Цим все сказано....
Відповісти
Останні новини
Нардеп з Волині вимагає заборони реклами алкоголю та цигарок
05 липень, 2013, 17:54