Ще ніколи в світовій історії депутати не просили засудити власний народ, ‒ свободівець

Ще ніколи в світовій історії депутати не просили засудити власний народ, ‒ свободівець
Народний депутат від ВО «Свобода», голова Волинської обласної організації ВО «Свобода» Анатолій Вітів стверджує, що Партія регіонів та комуністи створили ганебний прецедент світового масштабу, адже ще ніколи парламентарі однієї держави не просили парламентарів іншої засудити власний народ.

Про це він заявив, коментуючи звернення 148 народних депутатів, які 5 липня 2013 року підписали звернення до Сейму Польщі з проханням «визнати Волинську трагедію геноцидом польського народу».

«Прохання 148 народних депутатів від Партії регіонів та комуністів і окремих перебіжчиків-тушок визнати події на Волині у роки Другої світової війни «геноцидом польського населення, здійсненим ОУН-УПА і засудити дії українських націоналістів» можна трактувати як державна зрада. Партія регіонів та комуністи створили ганебний прецедент світового масштабу: ще ніколи парламентарі однієї держави не просили парламентарів іншої засудити власний народ», ‒ зазначив Анатолій Вітів.

Народний депутат від ВО «Свобода» акцентував увагу на тому, що звернення до польського Сейму грає на руку польським шовіністам і усім ворожим до існування незалежної України силам: «Заяви такого змісту ‒ це ніж у спину усім українцям. Це наруга над пам’яттю наших предків, які століттями вели боротьбу за волю і незалежність України з різними окупантами.

Тепер зрозуміло, хто зацікавлений в розпалюванні протистояння між двома народами. Однак, Партії регіонів та комуністам, які вирішили підспівувати антиукраїнським шовіністичним політикам з-за кордону, варто пам’ятати, що до всіх зрадників завжди ставляться з презирством та зневагою».

«Мало того, що Партія регіонів і комуністи не вважають Голодомор геноцидом, то тепер вони звинувачують у геноциді власний народ! ПР та КПУ об'єднали зусилля у справі паплюження українського народу разом з польськими неоімперіалістами. Важко уявити, щоб з аналогічною заявою до своїх колишніх загарбників звернулися парламентарі інших країн, які боролися за незалежність. Чомусь жодному вірменському депутату не прийде в голову просити в парламенту Туреччини визнати їх боротьбу за незалежність геноцидом.

Поява такого звернення показово і неспростовно засвідчує – Партія регіонів та компартія є нащадками окупантів та носіями антиукраїнського світогляду, тому мають зникнути з політичної арени назавжди», ‒ наголосив народний депутат Анатолій Вітів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Начальство милиции выдаёт лицензии.... на избиение своих подчинёных.STARTinfo
Відповісти
спитайте на сесії облради депутаів від партії ригіонів Клімчука, Башкаленка, Курилюка, Мельника, Карпюка і т.д. чи підтримують його і чи вже написали звернення від обласної Пр на підтримку цього звернення?
Відповісти
коли ви вже прокинетесь? Ті воші з"їдять Україну, поки вона спить...
Відповісти
Щоб позбавитися від вошей потрібно: змішати цегляну крихту та червоний перець, після чого цим складом посипати заражене місце. Принцип дії: воша біжить, ненавмисно вдихає червоний перець, чхає, б’ється головою об цеглу, і гине.
анекдот
Відповісти
Від цих вошей потрібно мішати не цеглу з червоним перцем, а бензин з мазутом і акуратно заливати в півлітрові пляшки.
Відповісти
Все правильно говорит Витив: НИКТО не давал право ПРовцам и коммунистам выступать от имени народа с просьбой осудить этот народ. Эти ПРовцы и коммунисты не входят в историю, а они раз за разом в нее вляпываются.
Відповісти
Тепер видно, що вони нализавшись гімна москальського ще й польського хочуть лизнути і думаю, що ми теж це будемо робити.
Відповісти
Я считаю, что как раз бандеровцы и необандеровцы - позор для нашей страны, своими уже нацистскими идеями как раз они предают Украину и по полной программе нас позорят.
Відповісти
Якщо б ти мав хоч трохи поняття в тому, про що говориш, можна було б з тобою говорити
Відповісти
ЛЮДИ!!! УКРАЇНЦІ!!! АГОООООВ!!! ДЕ ВИ?! "Коли ви вже прокинетесь? Ті воші з"їдять Україну, поки вона спить..."
Відповісти
Погано ви "щітаєтє". Патріотичні почуття, не є нацистськими ідеями.
Відповісти
Яка ж у всіх у вас пам*ять коротка! Так у нас же депутати любих мастей працюють проти України - згадайте усіх високопосадових опозиціонерів Яценюка, Немирю, Соболєва та інших, які їздять по всьому світу і закликали бойкотувати ЄВРО-2012, не підписувати з Україною асоціацію, не видавати кредити МВФ, і т.д. і т.п. Тепер провласні знаходять свою нішу і закликають визнати ОУН-УПА злочинними організаціями. Око за око, зуб за зуб, а народ на все це дивиться і дивується "дикості" такого "депутатського патріотизму"!
Відповісти
євро-2012 через яке качнули бабла,та пантанулись окремі люди.а через місяць тіфж в тих мітах кричали що галичину треба віддати полякам і все стане на свої місця..все решту праста країна з савєтскою історією.потім приняли закон про мови.це отмашка місцевим керівникам.там навіть таблички на вулицях вже російською потрохи .. для тебе то подія те євро ти вже в європу з червоним стягом на всіх парах..там придуть економісти тігіпкі щось підкрутять і зарплати виростуть і камсамольці,хозяйствєнікі брєжнєвскі красти все не будуть,алілуя сестра..вір в чудо..ти культурна така?чи розмазано-безхребетна..
Відповісти
Ціленаправлена дискредитація воїнів, які воювали на стороні українських визвольних сил, ставить на меті відволікти народ України і міжнародну спільноту, від кривавих злочинів енкаведистів, які проживають на Україні в Росії, Казахстані іт.л отримують персональні пенсії і розповідають як вони "воювали "з мирним населенням за Йоську Саталіна. Невже каклів - малоросів (українцями манкуртів назвати не можна) найбільше турбує не те, що українці немають роботи, вимушені шукати її за межами держави, не знають де взяти кошти на "безкоштовну" освіту дітей, та "безкоштовну" медицину, дружини і дочки на "заробітках" на чужині, "правоохоронці" - ОЗГ в погонах, продажні суди і хапуги чиновники. Їх більше хвилює ситуація з апартеїдом в ЮАР та місцеві селяни фашисти, які жирують на бідних іновірцях?
Для чого ми утримуємо антиукраїнську Верховну зраду та мовчки спостерігаємо за сатанінським шабашем окремих дупутатів?!
Відповісти
Так це ж ми самі українці обрали цих бовдурів-депутатів у Верховну Раду. Про що думали, на що надіялись? Ось їх справжнє обличчя! Гнати їх треба ср...ною мітлою не тільки з Ради, а взагалі з України, яку вони не люблять і любити ніколи не будуть! Хапуги ненажерлеві. Щоб ви не повернулися в Україну після своїх канікул.
Відповісти
Волиняки обрали Вітіва. Тепер поглядіть на себе в дзеркало. Не соромно?
Відповісти
волиняни обрали ідею.ти обрав-бізнесмена,чи крепкого гаспадарника,худого.тонкого,а та частина людей-ідею.тобі савєту не поняти..не ганьби імя українське-пиши ємєля..
Відповісти
багато адекватно відносяться до тих подій.багато таких навіть їх політиків.в нас комунальні та спеціальні змі транслюють ізисканих....хотілось щоб ті самі змі передрукували що ті люди пишуть про запоріжську січ,коліївщину,Довбуша..і т.д.-то все для них бандити.якщо ви не українці по крові ,не українці по духу будьте хоть людьми адекватними..ви ж тут живете..нащо гадити на історію цієї землі.для вас ця історія почалась тоже з прохідної шахти чи завода?а все решту х.. з ним?
Відповісти
Тварюки...слів більше немає
Відповісти
148 депутатів, які ненавидять все українське і це в українському парламенті? Ганьба, яку здатен проковтнути лише наш тяжкий на підйом народ. Шкода, що в багатьох коментах а собливо "Лучанка", говорять гірку правду - вміємо ми себе обіс...и і роблять це не тільки регіонали і комуністи.Але дане звернення переходить всякі межі. Я розумію, що СБ УКраїни сьогодні менше всього переймається розпалюванням міжнаціональної ворожнечі, але не реагування на таке звернення говорить лише про одне - в Україні НЕУКРАЇНСЬКА влада!
Відповісти
Коли вже їх повбивають.....
Відповісти
Вислати б тих 148 покидьків з родинами до Польщі. Поляки, схоже, за комуняками скучили.
Відповісти
Толик, ты уже до белки допился!
нарколог поставит точку в твоих страданиях!!!
Відповісти
пррррррррр?всем стоять Донбасс руллит?
Відповісти
Останні новини
Ще ніколи в світовій історії депутати не просили засудити власний народ, ‒ свободівець
05 липень, 2013, 22:41