Лучанин просить не штрафувати людей, які викидають сміття у міські баки

Лучанин просить не штрафувати людей, які викидають сміття у міські баки
У Луцьку просять перестати штрафувати людей, які викидають сміття у баки поблизу житлових будинків.

Відповідну петицію зареєстрував Максим Крисюк 28 липня. Станом на 29 липня є лише 2 підписи із трьохсот, які потрібно зібрати за 13 днів, аби її розглянули.

«Перестаньте штрафувати людей за те, що викидують сміття у смітник», – пише чоловік і пояснює, що це може призвести до того, що гості міста та люди, які гуляють чужим районом Луцька, купуючи собі продукти, будуть боятись викидувати сміття в контейнери, де пильні жителі будинку відразу ж подзвонять муніципалам. Натомість будуть кидати сміття просто на тротуар, де нікому до цього немає діла або в найближчому сквері.

«Везти додому порожні коробки, пляшки ніхто не буде. Також набагато простіше і безпечніше викинути сміття вздовж дороги, біля річки, лісопосадки, на чиєсь поле. Пропоную панам муіципалам звернути увагу на вулицю мамсурова ( грунтова дорога яка веде до Жидівського лісу поблизу котельні ), куди кожні 15 хв приїздять автомобілі викинути сміття», – йдеться у петиції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець дійсно вірна думка , ПІДТРИМУЮ !!!
Відповісти
Що за дурак. Штрафують тих хто з сіл привозить викидати такі як Забороль. Ніхто не штрафує людей за викинуте сміття якщо якусь пляшку чи якесь інше сміття яке під час прогулянок зявилося
Відповісти
Зранку чоловік привіз деревяних відходів на криші багажнику авто. Звідки віз і навіщо так далеко. Це вже інша шоколадна історія.
Відповісти
В странах Европы нигде не встречал такого, чтобы меня штрафовали за то, что я , проезжая мимо, выкинул мусор не где попало, а - в мусорный бак.
Відповісти
Таке вражіння, що автор петиції вперше в житті побачив сміттєві контейнери. Мабуть, думає, що як в селі вони приватні біля кожного будинку.
Розкажіть йому, що в місті є урни й сміттєві баки загального користування.
Відповісти
Це реально ідіотизм штрафувати за викинуте сміття в контейнер, хай навіть привезене з села, головне щоб поза контейнери не кидали великогабаритне сміття, але штрафування дійсно призведе до того, що люди почнуть вивозити сміття в різні лісосмуги, уому цікаво, зїздіть в лісок за липинами, прозрієте від побаченого, отам треба штрафувати
Відповісти
Проблема вся у у рівні культури громадян і їх правовій освіченості ! Вивіз сміття зі сміттєвих баків здійснюється на підставі договорів про вивіз сміття і плати жителями міських
будинків за обслуговування їх прибудинкової території. Ті, хто підкидає сміття із наколишніх сіл, - є порушниками законодавства ! Чого міський житель має платити вдвічі, втричі більше, бо вибачте якийсь нехлюй з села зажилив гроші і підкидає своє сміття в комунальні міські сміттєві баки. Взагалі то міські баки повинні бути обладнані замками з персональними ключами. А той ініціатор нехай би розпочав профілактичну роботу з сільськими зозулями, нехай піднімає їх культурний рівень, нехай роз'яснить їм, шо так робити, по меншій мірі, некультурно . А то, блін, виховують клас нехлюїв, які навіть не усвідомлюють шо вони роблять . Таких впусти у Європу, то вони і Європу за&еруть по вуха !
Відповісти
Останні новини
Лучанин просить не штрафувати людей, які викидають сміття у міські баки
29 липень, 2020, 09:30