Хлопчик, який на Волині потрапив під колеса інкасаторської машини – у важкому стані

Хлопчик, який на Волині потрапив під колеса інкасаторської машини – у важкому стані
29-го липня близько 16:00 у Нововолинську на 15-му мікрорайоні під колеса інкасаторського автомобіля потрапила дитина, яка їхала на самокаті.

Як розповіли БУГу очевидці, 6-річного хлопчика забрала “швидка” в реанімаційне відділення. У потерпілого - перелом тазу в двох місцях, дитина в важкому стані.

Аварія трапилася біля супермаркету “АТБ”. Автомобіль інкасаторської служби повертав із траси у двір (до рампи магазину). Дитина рухалася по тротуару в сторону АТБ.

Заступник начальника Нововолинського відділення поліції Вадим Сватко у коментарі БУГу зазначив, що за фактом ДТП внесли відомості до ЄРДР за ст. 286 КК України.

“Автомобіль з’їжджав з дороги до АТБ, з правої сторони на тротуарі дитина їхала на самокаті, розігналася і не змогла зупинитися. В’їхала в передню частину машини. Дитина була госпіталізована з переломом кісток тазу”, – зазначив Сватко.

Обставини пригоди з’ясовують слідчі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Інкасатори як маршрутчики, думають що ПДР це не для них, їздять та паркуються як заманеться
Відповісти
підтримую 43.
Відповісти
пункт 10.2 ПДР, який порушив водій авто. Дослівно у ньому йдеться: "Виїжджаючи на дорогу з житлової зони, дворів, місць стоянки, автозаправних станцій та інших прилеглих територій, водій повинен перед проїзною частиною чи тротуаром дати дорогу пішоходам і транспортним засобам, що рухаються по ній, а з'їжджаючи з дороги – велосипедистам і пішоходам, напрямок руху яких він перетинає".⠀
Відповісти