Волинські націоналісти протестували проти свавілля міліції. ФОТО

Волинські націоналісти протестували проти свавілля міліції. ФОТО
Члени Волинської організації Національний альянс в Івано-Франківську разом з місцевими активістами вийшли з гаслом «Міліція - з народом, «менти» - з уродом».

Акція «Ще трохи і вибухне!» відбулася 4 липня о 11:00 в Івано-Франківську на вулиці Сахарова перед будівлею УМВС в Івано-Франківській області, пише організації з посиланням на Бліц-інфо.

Під стіни будівлі міліції вийшли близько 50 молодих людей.

Деякі з протестуючих були у масках Гая Фокса. Присутні скандували «Міліція - з народом, «менти» - з уродом».
Іванофранківці вимагають відставки міністра внутрішніх справ та чесного розслідування конфлікту в Врадіївці.

«Те що бандити вдягнули форму міліції це не означає, що вони перестали бути бандитами. Безкарність нашої влади породила безкарність нашої міліції. Тому хочемо сказати, що міліція – з народом. А «менти», які слухають цю владу, - з уродом», - заявив очільник акції протесту Микола Гавриляк.

Учасники акції передали заяву міністру МВС Захарченку з вимогою звільнити керівництво МВС на Миколаївщині та покарати винних у зґвалтуванні 29-річної жінки.

Крім цього, перед входом в УМВС молодь заклала паперовий динаміт, як нагадування про те, що корупція та свавілля правоохоронців стане тією іскрою, яка запалить «народну бомбу».

«Якщо виступить і Захід, і Схід – то влада не втримає народний гнів», - впевнений Гавриляк.

Серед учасників акції були і члени молодіжної громадської організації «Національний Альянс», зокрема і голова об’єднання Майя Москвич.

«В Україні сформувалася небезпечна гримуча суміш з бандитів і влади, яка працює проти людей. І вона може вибухнути від найменшої іскри. Потрібно навчитися самоорганізовуватися, активізовуватися, але не навколо партій і організацій, а навколо ідеї. Події у Врадіївці, як приклад того, що важливо не кількість, а якість», - зазначила Майя Москвич.

Захід відбувався без використання політичної символіки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А побалаганити дома слабо?
Відповісти
Ті бандити вдягнули форму, ще як міністром внутрішніх справ був Луценко...
Відповісти
би носили..що вже зробиш..папередники..така судьба наша..смиримся..
Відповісти
а чого "націоналісти" окрім маски Гая Фокса вділися також в костюм Вадіка Румуна?
Відповісти
То, что на этом собрании, словно у декорации постояла М. Мосвич, ещё не означает, что она его и провела. Вместе с колонной её нет, свастики "НА" тоже нет и принадлежность молодых хлопцев к "НА" ни коем образом не подтверждает ни информ сайт, ни фото.
Я вот сейчас сфоткаюсь на площади Тахрир в Египте и накалякаю на все сайты, мол, луцкая организация "Луцкий припадок" организовала переворот в Египте и вывела миллионы людей на митинги протеста. Предварительно сфотографируюсь с мегафоном на упоминаемой площади с блеском в глазах и молодым запалом! Вот и готова мега новость и делать особо ничего не надо!
И выше написанное и стаейка "НА", чистейшей воды фальшь и бред!
Відповісти
прав.кокой прекрасний день.всем бухать."сталіна,сталіна,пацани усталі НА,штоб нас больше не ..блі встань хозяін іс землі"
Відповісти
Майї Москвич очевидний. А на цей раз нікого не вполювала? Бридко дивитись на піарщиків з Н А .
Відповісти
а на ягодицях у Москвич що вибито?
Відповісти
там один з райвідділку-дрижак..спецоперація тоже напевно по бумагах була..
Відповісти
це відмінна назва організації, якою керує М. Москвич. Малоадекватність цієї особи дискридитує націоналістів.
Відповісти
пєсня про єто с еазес http://www.youtube.com/watch?v=Y3gJntTrcP0
Відповісти
молодець."піартесь" так всі..жити як люди будете а не ждати кістки зі столу "хазяєв"..не дає вам бульбашки спокійно в рідному болотці пускати?читайте в неті щось простіше доми-2,хоч з танвідси тоже ведуча свалила..тоже якась странна..крєпітся люді страни савєтів скоро спокійних вашим задам болот дуже мало буде..кріпіться..МАЯ ти гарна дівчинаі людина-не слухай їх вони зі злості на себе строчать..це для совка нормально..
Відповісти
йди, а не кості попід столами нишпориш. З твоєю грамотою то і на "Дом -2"не тянеш. Приїхав з "тамвідси" - туди і повертайся.
Відповісти
мені 39.я працюю з 17.бидло радянське мені в школі вказувало..зараз я тут заробляю середню оспівану вами єуропейську зарплату..не краду з бюджету..не створюю умов щоб когось доїти..міг би більше в рази як би ви полішуки за хліб робити не погоджувались..мало того ви своїх поміщиків оспівуєте..а хто не такий як ви освистуєте...в вас тоді ваш персональний рейтинг піднімається..совкі,бидло..
Відповісти
про ці проблеми співала бджілка Майя, то прихильників цього вокалу було б у рази більше,-так ні, там голий піар, навіть фіговим листочком не прикритий.Щоб бути не поліщуком - потрібно десь подалі звідси народитись. Ці претензії до предків і не бажання науки у свій час.А про персональний рейтинг "пчьола" мріє, як Бендер про Ріо. НУ Й ЗАХИСНИЧКАМИ ОБЗАВЕЛАСЯ, курси грамоти для них проведи.
Відповісти
Це людина, котра оцінює інших людей, явища та оточуючий світ, користуючись незмінною системою міфів, принесеною із Радянського Союзу. Вона вірить у ці міфи, як у релігійну доктрину. «Совок» має заповіді, але не Божі, а радянські, і з їх допомогою вимірює все навколо себе. «Совок», навіть коли має у руках історичну чи документальну правду у вигляді фактів, все одно буде їх заперечувати, вважаючи, що його усталені міфи вищі за правду життя.
Взагалі ж «совок» від homo sapiens візуально нічим не відрізняється. Доки не почне говорити або ж діяти. І тоді виявляється, що все наше керівництво — «совки».
…у чому реальна проблема таких ось голосувань, як останні вибори у Росії. Це «совковый» неусвідомлений страх зробити вибір і нести за нього свідому відповідальність. «Совок» взагалі будь який свідомий вибір робить лише у супермаркеті. Маючи у руках кілька зайвих гривень, він вибере кращу ковбасу. Тобто ковбасу він обирає свідомо, а владу — ніколи.
Відповісти
і крадуть, коли добираються до того бюджету. Свідомість міняти потрібно, бо так тим бидлом себе будете і відчувати.А у житті, тим більше школі, вказувати і потрібно, а то розведеться ще більше таких "захисничків".Кожен сам відповідає за своє щасливе, або понівечене життя.Хто хоче більше- знайде як заробити.
Відповісти
Письменник та філософ Михайло Епштейн на підтвердженння авторства посилається на свою книгу «Великая Совь» (назва утворена за аналогією зі словом «Русь»), героїв котрої він нарік «совками» и «совщицями». 1989 року автор читав її по Бі-бі-сі, звідки образливе прізвисько могло проникнути до СРСР.
Накрешті, у «совків» є й колективний автор – культурологи Олександр Геніс та Петро Вайль. Вони ствержували, що придумали це слово для позначення радянських туристів, що виїжджали до соціалістичних країн».
Читачі самі вирішать, яка мотивація для них сильніша у слові «совок». Для мене очевидно, що воно поширилось не тому, що було пов'язане із матеріальним предметом, «совком». Слово поширилось тому, що воно було пов'язане із назвою країни, громадянства, совиною/радянською ідентичністю

Слово «совок» виникло у мене 1984 року, коли я почав писати книгу «Великая Совь». Совь (утворене за зразком «Русь», «чудь») – це країна сов, а також тих племен, котрі шанують їх як своїх тотемічних предків, проводять обряди совіння й самі подовгу совіють, уподоблюючись своїм опівночним пращурам.

Слово «совок» у моєму уявленні взагалі пов'язане не лише із назвою «радянської» (рос. «советской») країни, але й набагато глибше із кореневою системою російської мови. Сюди входять значення слів:


«совіти» (рос. «сове́ть»)– знаходитися у дивному стані поміж життям та смертю, жити неначе уві сні, впадати у дрімотний стан внаслідок утоми чи сп'яніння;

«сунути»рос. «со́вать» – пропонувати й нав'язувати іншим те, чого вони не просять;

«сунутися»рос. «со́ваться» – втручатися у чужі справи;
Відповісти
заслуговує своєю бездіяльністю і апатією на таких правителів. Чого тоді скиглити? Такі "майки" точно не змінять нічого на краще.
Відповісти
її вина в тому що вона не стала твоїм "народом"?
Відповісти
не в особі на ім'я Майя, а в неадекватній поведінці керівника"Н А". Дуже вже голосно себе рекламує, скромністю не відзначається.
Відповісти
пако бізнес тренінги проходиш?карнегі читаєш?в тебе тут колхоз радянський..видозмінений але колхоз....мічтуни..
Відповісти
за возом бігає. А Майя нехай про забудову усіх скверів міста сином нашого мера пропіариться. Що, слабо? То не хлопців за штани ловити, от і користь буде.
Відповісти
чого того не робиш..вона всюди невспіває..
Відповісти
вона там де їй треба і по рилу не дадуть.
Відповісти
Останні новини
Волинські націоналісти протестували проти свавілля міліції. ФОТО
07 липень, 2013, 08:00