Молодіжка «Волині» обіграла ужгородців

Молодіжка «Волині» обіграла ужгородців
Поєдинок молодіжних команд луцької «Волині» та ужгородської «Говерли» завершився перемогою «хрестоносців».

6 липня команда Олега Федюкова зіграла останній контрольний матч на цьому зборі, - повідомили у перс-службі «Волині».

Волиняни відразу захопили ініціативу у поєдинку і не відпускали її аж до фінального свистка. У першому таймі найреальніші нагоди відзначитися мали Коломієць, Шаповал, Максимук, але їхні удари відбив воротар «Говерли-М». Утім, найкращий момент згаяв Мар’ян Бабій, якого Юрій Шаула після перехоплення вивів віч-на-віч із голкіпером. Нападник «Волині» перекидав м’яча через воротаря, однак влучив у поперечину…

Другий тайм розпочався із кількох замін, які провів Олег Федюков і одна з них відразу «зіграла». На 48-й хвилині Назар Мельничук подав майже з центру поля у штрафний майданчик, де один із потенційних новачків команди, Євген Харченко, зіграв на випередження й пробив з п’ятнадцяти метрів у ближній кут – 1:0.

Далі гості ще більше напосілися на ворота ужгородців і тільки брак майстерності та хороша гра кіпера «Говерли» не довели рахунок до розгромного. Двічі бив із хороших позицій Харченко, з перспективного штрафного удару не влучив у ціль Мельничук, загальмував вихід сам на сам із кіпером Марковець… Утім, й одного голу вистачило, аби довести спаринг до перемоги.

Старший тренер «Волині» Олег Федюков в коментарі клубній прес-службі відзначив, що задоволений зборами, умовами їх проведення та спарингами. «Головна проблема – пошук нових талановитих виконавців та реалізація гольових моментів», – розповів Олег Іванович, – «Над цим і будемо працювати у час, що залишився до початку чемпіонату. Адже в останньому матчі із ужгородцями ми мали кілька просто двістівідсоткових нагод, які змарнували».

У неділю «Волинь-М» проведе у Кам’яниці ранкове тренування і по обіді повернеться до Луцька, де готуватиметься до першого матчу нового сезону проти молодіжної команди київського «Динамо», який відбудеться 13 липня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.