Без посилення карантину: Луцькрада не хоче зупиняти транспорт і закривати заклади

Без посилення карантину: Луцькрада не хоче зупиняти транспорт і закривати заклади
Луцька міська рада не буде приймати жодних рішень щодо зупинки транспорту або закриття будь-яких закладів, попри те, що місто потрапило до «червоної» зони.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

Як відомо, державна комісією з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, з 3 серпня віднесла місто Луцьк до «червоного» рівня епідемічної небезпеки.

"Справжні мотиви такого рішення не зрозумулі, адже в останній час щодо статистики по рівню захворюваності на COVID-19 в місті нічого не змінилось", - написав Ігор Поліщук.

Також він зазначив, що «червоний» рівень означає, що має бути зупинений громадський транспорт, зачинені дитячі садки, заклади громадського харчування, готелі та ін., що в свою чергу призведе до відсутності роботи й засобів для прожиття у тисяч лучан та ще більші недонадходження до міського бюджету й спричинить величезні незручності та проблеми для десятків тисяч лучан.

"Недолугі, невчасні та непрофесійні рішення щодо протидії коронавірусу й так довели країну до економічного колапсу, знищили сотні тисяч робочих місць та значно погіршили рівень життя українців й рівень економічної активності в країні", - йдеться у дописі радника Луцького міського голови.

Зважаючи на рішення державної комісії з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, Ігор Поліщук розповів, як діятиме Луцька міська рада:

"Повідомляємо, що Луцька міська рада не буде приймати жодних рішень щодо зупинки транспорту або закриття будь-яких закладів у зв‘язку з вищевказаним незрозумілим рішенням. Якщо центральна влада хоче працювати по закону - нехай вводить надзвичайний стан та лише тоді зупиняє транспорт, закриває заклади та приймає інші обмеження".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
аахах розсмішили....Вони не будуть закривати :D
Якщо Київ скаже Погуляйку, то він як миленький все позакриває.
Відповісти
Скажіть буль ласка, *радник* якого міського голови, генерує ці дописи у фейсбук? В Луцьку відбулись вибори?
Відповісти
Все правильно сказав Поліщук. Клоуни прийшли до влади, видають клоунські накази, ще й хочуть щоб нормальні люди їх виконували. Луцьк не на першому місці в державі по коронавірусу, щоб запроваджувати такі драконівські міри.
Відповісти
Радник вмера
Відповісти
Цікавий ми народ. Приїхали наші співвітчизники в Європу. На заробітки. Ну тут все зрозуміло, бо ще з часів Кучми їздять. Заїхали скажімо так нелегально, бо ж ЄС ще не хоче пускати по біометрії (це минулого тиждня). Приїхали і клянуть Зеленського, що він той COVID 19 придумав. І тут сюрприз, в Італії (на острові де я живу) ввели закон про носіння масок в вихідні дні. Наші шановні співвітчизники аж бігом понадівали маски, бо ж тут Закон і штрафи, а там в Україні Зеленський придумав короновірус.... Ну і таких прикладів сотні. Не в Зеленському проблема , не в Порошенку, а в чомусь іншому.
Відповісти
Останні новини
Без посилення карантину: Луцькрада не хоче зупиняти транспорт і закривати заклади
01 серпень, 2020, 11:36