Луцькі підприємці виступили проти посилення карантину. ДОКУМЕНТ

Луцькі підприємці виступили проти посилення карантину. ДОКУМЕНТ
Більше 70 підприємців та підприємств виступили проти обмежень та можливих штрафів у зв‘язку із внесенням міста Луцька до «червоної» зони епідемічної небезпеки, та, як наслідок, загрози зупинення підприємницької діяльності.

Про це на своїй сторінці у facebook повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

"Вказані у зверненні підприємці та підприємства є роботодавцями сотень лучан та платниками податків до місцевого та державного бюджетів", - йдеться в дописі.


Нагадаємо, в уряді затвердили розподіл України на зелену, жовту, помаранчеву й червону карантинні зони залежно від епідемічної ситуації. Луцьк віднесли до червоної зони.

Втім Луцька міська рада заявила, що не буде приймати жодних рішень щодо зупинки транспорту або закриття будь-яких закладів.

У неділю, 2 серпня, поліція попереджала перевізників, аби ті не виходили на рейс з 3 серпня, інакше на них будуть складати протоколи. Така ж ситуація відбувалась з усіма іншими закладами, які не можуть працювати у «червоній» зоні. Кожен заклад отримав під розписку попередження про заборону працювати починаючи з 3 серпня.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага, "колективне" звернення)) ви б хоч ручку міняли, чи почерк) по-суті 5-7 бариг пишуть про 70 підприємців, прозоро, хулі))
Відповісти
Та їм плювати на людей, головне гроші....
Відповісти
Список для податкової перевірки та отримання субсидій.
Відповісти
А від вас вимагалось лише носити маски у людних місцях і маршрутки з тролейбусами, щоб не були переповненими і ВСЕ! Так ви о-то так не слухали простого, елементарного не виконували, тепер гвалт підняли?!
Відповісти
Молодці! Підтримуємо!
Відповісти
Дивні такі,заходиш в якийсь заклад чи магаз,сидять без масок,бо не можуть цілий день ходити,а зараз висувають якісь претензії.Треба спочатку дотримуватися елементарних вимог в громадських місцях і місцях харчування,а тоді щось вимагати від влади!
Відповісти