Чи штрафуватимуть луцьких перевізників та підприємців за недотримання жорсткого карантину

Чи штрафуватимуть луцьких перевізників та підприємців за недотримання жорсткого карантину
Сьогодні, 3 серпня, поліція не складає адміністративні протоколи у разі виявлення порушень карантину.

Про це Суспільному розповіла речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук.

Злісних порушників карантинних обмежень почнуть штрафувати завтра. Наразі з перевізниками та підприємцями, які попри заборону уряду сьогодні працюють, правоохоронці проводять профілактичні бесіди.

Правоохоронці кажуть: напередодні патрульні та особовий склад поліції роздавали суб’єктам господарювання попередження про те, Державна комісія ТЕБ та НС віднесла Луцьк до "червоної" зони. У попередженнях, які роздавали, немає інформації, що суб’єкти господарювання притягуватимуться до адмінвідповідальності, говорить Ольга Бузулук.

Попередження, які правоохоронці розносили містом напередодні, опублікували на сторінці Департаменту муніципальної варти міста.

Зі слів Ольги Бузулук, Нацполіція керується, перш за все, рішенням центральної влади: "Є рішення вищого органу, і напевно, ці рішення є важливішими, чинними і ми повинні їх дотримуватися. Ми повинні дотримуватися чинного законодавства".

Нагадаємо, сьогодні 3 серпня, під час позачергової сесії депутати Луцькради підтримали рішення не посилювати карантинні заходи в Луцьку та звернулися до поліції з проханням утриматися від притягнення суб’єктів господарюванням до штрафів за порушення карантину.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Погляньте в Єдиний державний реєстр судових рішень. Там мізерна кількість (не більше 2%) штрафів по ст. 44-3 КУпАП. "Гонить порожняк" наша доблесна поліція, краще б із злочинністю боролася...
Відповісти
Останні новини
Чи штрафуватимуть луцьких перевізників та підприємців за недотримання жорсткого карантину
03 серпень, 2020, 14:45