У Донецькій області забили до смерті депутата-регіонала

У Донецькій області забили до смерті депутата-регіонала
На Донеччині помер депутат Костянтинівської райради від Партії регіонів 49-річний Олександр Аксьонов.

Він помер у ніч на неділю, 7 липня, в місцевій лікарні, - пише Газета.ua.

Напередодні ввечері, близько 18:30, на Аксьонова напали невідомі. Це трапилося в його рідному селі Диліївка (Костянтинівський район, Донецької області).

Аксьонов і його родичі їхали на тракторі. З депутатом були його брат і племінник. Нібито їх трактор перегородив дорогу якимось "крутим" хлопцям з Донецька. П'яна компанія вибралася зі своєї машини і напала на Аксьонова та його родичів.

Перед тим шестеро чоловіків з цієї компанії весело проводили час на місцевій базі відпочинку "Рідкодуб" - неподалік від будинку депутата. Кажуть, серед цих донеччан були кавказці і працівники міліції.

Олександр Аксьонов помер від отриманих побоїв. А родичі загиблого депутата все ще перебувають у лікарні.

Аксьонов працював директором двох сільськогосподарських підприємств у Костянтинівському районі - ТОВ "Донбас" та селянського фермерського господарства "АКС". Він займався вирощуванням зерна і мав у користуванні велику кількість гектарів землі. У радянський час Олександр Аксьонов працював у колгоспі ім.20-го з'їзду КПРС, а потім був головою Іванопільської сільської ради.

"Хороший мужик був, серйозний, грунтовний по-селянському. Але на нього постійно були якісь наїзди. Років 7 тому на нього робили замах, побили битою, проломили голову. Нападників знайшли і відправили до в'язниці. Але зараз, за ​​прикидками жителів Диліївка ці люди повинні б вже звільнитися. Можливо, це помста?", - розповів місцевий еколог і журналіст Володимир Березін.

Крім дорожнього конфлікту, міліція розглядає й інші версії події.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
проиємна новина! чим більше пр-підорасів ворів пограбовані українці вибють,тим соріше настане справедливість в україні!!!
,
Відповісти
Жах...як таке можна писати....
Відповісти
Останні новини
У Донецькій області забили до смерті депутата-регіонала
08 липень, 2013, 08:28