Як вибрати якісну компанію з виробництва вікон: повний гайд*

Як вибрати якісну компанію з виробництва вікон: повний гайд*
Коли мова заходить про виробництво вікон для дому та квартири, варто враховувати масу нюансів, щоб не помилитися з вибором і поставити у себе дійсно надійні і якісні склопакети. На що ж варто звернути особливу увагу?

1. Репутація компанії

В першу чергу необхідно вивчити всю наявну інформацію про компанію в мережі. Ідеально - якщо у неї є власний сайт, на якому можна знайти відповіді на всі свої питання. Також можна заздалегідь зв'язатися з представниками бренду і запитати у них все, що викликає інтерес.

Не зайвим буде ознайомитися і з популярними сайтами-отзовікамі. За своєю суттю, в будь-якій сфері реальний відгук має найбільшу вагу, ніж рекомендації знайомих або ж реклама в Інтернеті. Однак варто правильно підходити до прочитання відгуків, оскільки часто навіть найкращі компанії мають в своєму багажі кілька негативних моментів, що були створені за допомогою їх конкурентів.

2. Виробництво вікон

Найважливішою частиною вибору компанії вікон є її виробництво. Чесні бренди відкрито заявляють про те, де і як вони роблять вікна, з якими партнерами співпрацюють, чию фурнітуру використовують і багато іншого. У разі ж, якщо компанія з якихось причин на запит про виробничі потужності не здатна на нього відповісти - необхідно зробити вибір на користь іншого бренду.

Корисний лайфхак: вибирайте ті компанії, які співпрацюють або з кращими українськими виробниками матеріалів, або виробляють вікна за кордоном.

3. Монтаж

Тепло в домі, шумоізоляція, а також відсутність протягу - за все це відповідає не стільки якісний підбір вікон, а їх установка. Як показала практика, більше 90% властивостей вікна можуть бути втрачені через неякісний монтаж. А тому потрібно з особливою уважністю підходити до цього питання.

Як правило, багато компаній самостійно монтують свої ж вікна, що набагато краще, ніж наймати окремих посередників. Під час монтажу важливо переконатися в тому, що вікна встановлюються правильно, рівно, з використанням герметика, а також ізоляційних методів. Також важливо, щоб монтаж виконуватися по ДСТУ (ГОСТу) з дотриманням всіх його нормативів.

4. Гарантія

Гранично важливо звернути увагу і на гарантію не тільки на самі вікна, а й на монтаж. Необхідно заздалегідь дізнатися все про це у компанії, задати навідні і питання, що цікавлять, консультанту.
Варто розуміти, що якісні вікна не можуть мати гарантію від виробника менше двох-трьох років. наприклад, ТМ «Perfect» надає одну з найбільших гарантій на вітчизняному ринку - 15 років з моменту установки вікон у замовника.

Крім того, потрібно також уточнити, що має на увазі компанія під гарантійним випадком, а також в яких моментах до неї можна звернутися, якщо виникнуть проблеми.

5. Досвід роботи

І останній, але важливий пункт - це час знаходження компанії на ринку. Логічно припустити, що більш молоді підприємства, відкриті недавно, поки не мають таких широких можливостей і якісних виробничих потужностей, як старожили ринку. А тому важливо обов'язково відшукати дату заснування компанії. Як правило, якщо бренду виповнилося понад 5 років - його сміливо можна вважати надійним.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як вибрати якісну компанію з виробництва вікон: повний гайд*
05 липень, 2020, 00:20